Win tudják, 22 Essential Windows Keyboard Shortcuts for Non-Geeks | Keyboard, Computer keyboard, Keyboarding

Megújul a Windows 10, íme a fontosabb újdonságok - PC World

A Windows 10 letöltése

Megújul a Windows 10, íme a fontosabb újdonságok Erdős Márton május Bemutatjuk, hogyan újul meg idén a Windows Hirdetés Izgalmas, amikor a megszokott eszközöd új funkciókkal gazdagodik, ráadásul mindez a Windows es PC-kkel évente kétszer is megtörténik, ingyen.

Singles neunkirchen elmúlt időszakban azonban sokak számára inkább gondot jelentett a Windows-frissítés, mert sajnos win tudják új funkciók maguk után vontak több hibátinkompatibilitási problémát is. Ezeket idővel befoltozta a Microsoft, és tanult is bakikból, emiatt a soron következő update-csomag korántsem lesz olyan emlékezetes, mint elődei. Biztonsági játék 21H1 névre hallgat az idei tavaszi frissítési csomag, amelyben a forradalmi változtatások helyett csupán apró javítások, módosítások kaptak helyet.

Nem változik meg a Windows 10 kezelőfelülete, nem érkeznek teljesen új szolgáltatások, de azért win tudják fontos korrekció, valamint a meglévő funkciók modernizálása belefért.

Ezt tudják a Windows 10 új gyorsbillentyűi

A listából jól látható, mivel az online társkereső profilját tavaszi Windows-forradalom ezúttal elmarad, ám a következő, őszi win tudják minden eddiginél radikálisabb lesz. Hirdetés Viszlát, Edge: A frissítés gondoskodik róla, hogy a régi Microsoft Edge böngésző nyomtalanul eltűnjön a rendszerből, helyét pedig a Chromium-alapú, új Edge vegye át.

Ez a böngésző gyors, kompatibilitása kiváló, és akár a Google Chrome-hoz készült beépülőket is telepítheted rá, miközben jobban integrálódik a rendszerbe, mint az eredeti Chrome. Biometrikus frissítések: Különösen a vállalati szférában okozott gondot, hogy dokkolt notebookon összezavarodott a Windows Hellóba integrált biometrikus azonosítás.

Mostantól többféle biometrikus azonosításra alkalmas hardvert is képes kezelni a Windows 10, így például a win tudják a külső monitorba integrált, arcfelismerő kamerára vált át, amikor dokkolva van.

win tudják

Alkalmazásőr 2. Ez a Microsoft Defender Alkalmazásőr, amely képes az Edge böngészőt teljesen elkülönített környezetben futtatni, így az itt esetlegesen megjelenő támadások nem tudják megfertőzni a rendszer többi elemét.

A frissítést követően jelentősen gyorsul ez a sandboxalapú modul, így érdemes kislemez syke mindenkinek.

win tudják

Ebbe hardveres és szoftveres problémák egyaránt beletartoznak, köztük több olyan is, amivel talán te is találkoztál. Végre javítják például a hibrid alvás üzemmód problémáját, a HDR-es kijelzők win tudják kezelését, a többmonitoros felhasználás alkalmával jelentkező videólejátszási hibákat, a Win tudják lassú keresőmodulját, megszűnik a OneDrive-szinkronizálás esetenkénti instabilitása, és szinte az összes, fontosabb rendszerkomponens kap egy-egy biztonsági frissítést.

A keresés indexelése a Windows 10-ben: GYIK

Windows nagygenerál A tavaszi hibajavításokat követően ősszel érkezik a 21H2-es frissítés, amely radikális változásokat hoz - ezt mutatja az is, hogy a 21H1-gyel ellentétben ennek a csomagnak fejlesztési kódnevet is adtak: ez lesz a Sun Valley.

A frissítés a Windows 10 dizájnját, kezelőfelületét modernizálja, ezért látványos újdonságokra készülhetünk, amelyek közül többet meg is tudunk nektek mutatni.

win tudják

Az eredeti, ös Windows hez képest a mostani verzió is rengeteg változást tartalmaz, kinézete is sokat változott, ám kisebb lépésekben jutottunk el idáig, ezért nem is volt olyan feltűnő az átalakulás. A 21H2-ben egyszerre kapunk több változtatást is, ami hatással lesz a Tálcára, a Start menüre, a Műveletközpontra, a Gépházra és még a Win tudják is.

Megjelenik például a formázás nélküli beillesztés lehetősége, az eszközök közti azonnali szinkronizálás, a kitűzés lehetősége, sőt már GIF-eket és emojikat is kezel az új Vágólap.

Megújul a Windows 10, íme a fontosabb újdonságok

A 21H2-től kezdődően a Windows natívan támogatja ezt a technológiát. Modern Lemezkezelő: Ősrégi felületen érhető el az egyik leghasznosabb rendszerfunkció a Windows ben: ez a Lemezkezelő.

win tudják

Az őszi frissítésben végre ezt is leváltják és integrálják a Gépházba, ahol kicsit win tudják, kényelmesebben lehet particionálni és rendezni adattárolóidat. Az applikációk listájában mostantól egyszerűen beállíthatod, hogy mely alkalmazás melyik GPU-t használja. Alapbeállítás szerint az integrált chip az energiatakarékos választás, míg a diszkrét GPU a nagy teljesítményű.

  • Windows 10 Tovább
  • Társkereső személy szeretem az állatokat
  • Legjobb helyen marokkó találkozó
  • Tech: Október végén jöhet a Windows 11, de nagyon sokan nem tudják majd használni | teszervezd.hu

Erre nagy szükség van, ma ugyanis már szinte mindegyik program támaszkodik valamilyen mértékben a grafikus chip számítási teljesítményére. Új Start menü: Mindig rizikós leváltani a megszokott Start win tudják, ám idén ez is megtörténik.

Az új dizájnban már nem lesz hamburgermenü bal felső három csíka rendszervezérlő ikonok alulra vándorolnak, az appok listája pedig jobb oldalról nyitható meg. A múlt hibáiból tanulva a Microsoft mindezt nem teszi kötelezővé, egyetlen gombbal visszaválthatsz majd a mostani, klasszikus Start menüre is.

Október végén jöhet a Windows 11, de nagyon sokan nem tudják majd használni

Új Fluent dizájn: A Windows 10 Aero ablakkezelésének modernizálása lesz az egyik leglátványosabb. A WinUI felel a rendszerben megjelenő ablakok és menük animációjáért, mozgatásáért, a teljes felhasználói felület kinézetéért. Az újdonságok között vannak a látványosabb animációk, a lekerekített ablakok, átlátszó hátterek, amelyek érinteni fogják a Start menüt és a Tálcát is. Szintén a kezelőfelülethez tartozik, hogy új ikonkészlet érkezik, a Fájlkezelő megkapja a régóta esedékes ráncfelvarrást, az Aero ablakkezelő pedig új funkciókkal teszi kényelmesebbé az ablakok elrendezését az asztalon.

Új akkumulátorkezelés: Win tudják szégyen tanulni másoktól; a Windows 10 akkumulátorkezelője például a mobilrendszereken látott funkciókkal gazdagodik, emellett sokkal jobban nyomon követhető lesz win tudják is, hogy éppen mi terheli leginkább az akkut.

Modernizált appok: A 21H2-vel egy időben az összes, beépített Microsoft applikáció is megújul mind funkcióit, mint kinézetét tekintve. A motorháztető alatt: A frissítések, újdonságok listája szédítően hosszú a 21H2 esetében, ezért csak a leglátványosabbakat mutattuk meg cikkünkben. A felszín alatt is fontos változások várhatók azonban.

Olvassa el is