Társkereső tilt. Hatalmas problémát okoznak a kis csikkek – szigorodott a szabályozás

Társkereső tapasztalat?

Társkereső tilt A Facebook elsősorban a közösségi élmény és ismerkedés céljából jött létre, a platform pedig fennállása óta megannyi különböző szolgáltatással próbálkozott már.

ismerkedés túl válogatós

Egészen meglepő, hogy a társkereső funkció csak mostanra vetette meg a lábát a felületen, hiszen valószínűleg kapcsolatok milliói születtek már meg az évek során egy-egy Facebook üzenetváltásnak köszönhetően. A Facebook Társkereső tavaly szeptemberben indult, azonban eddig mindössze 20 országban volt elérhető, köztük az Egyesült Államokban, így a cég egy kifejezetten nagy piacon tudta kikísérletezni, hogy társkereső tilt felhasználóknak mire van szüksége.

Most Magyarországra is társkereső tilt a lehetőség, melyről a vállalat így rengeteg mindent keresés kaporal férfi öv. Hirdetés A szolgáltatás ma debütál, viszont az iOS és Android operációs-rendszereken fokozatosan aktiválják majd.

társkereső oldalak 100 100 ingyenes

A Facebook Társkereső alapvetően egy teljesen független szolgáltatás, melyre az alkalmazáson keresztül kell feliratkozni, azonban az ismerőseink erről nem szereznek tudomást. Ezzel egybecseng, hogy a társkereső felületen nem is jelennek majd meg az ismerőseink. Ugyanakkor a facebookos és instagramos ismerőseink közül kilenc személyt Titkos kedvencnek társkereső tilt, melyről ők csak akkor szereznek tudomást, ha ők maguk is Titkos kedvencként jelölnek meg minket, máskülönben örökre titokban marad.

kérni tudni műhely

A Társkeresős profilunkon nem a saját Facebook oldalunk jelenik meg, ugyanis összeállíthatjuk, hogy mit szeretnénk megmutatni magunkból a felületen. Ehhez használhatunk Instagram vagy Facebook Storykat is.

flört barcelona

Ha valaki megosztja a Társkeresővel a Facebook-oldalán található események és csoportok listáját, akkor a keresőalgoritmus arra törekszik majd, hogy azonos érdeklődésű emberekkel hozza össze. Az ismerkedést videohíváson keresztül is le lehet folytatni, ehhez azonban az szükséges, hogy mindketten jóváhagyják a hívást.

Olvassa el is