Társkereső oroszországban. Külföldi szerelem vagy óriási átverés? | Társkereső Kalauz

társkereső oroszországban

“SOS! Külföldi ír nekem online társkeresőn!”

Oroszországban a mai napig jellemző a férfi uralmú társadalom. A férfiak domincenciája érvényesül a családi, a munkahelyi és az üzleti életben egyaránt.

társkereső oroszországban ingyenes társkereső auch

Ritkaság, hogy egy férfi segítsen a feleségének a háztartásban. Ha van autó a családban, akkor azt biztosan a férfi vezeti. A nők is teljes állásban dolgoznak, a napi munka után pedig zsúfolt, télen fűtetlen tömegközlekedési eszközökön zögykölődve nem ritkán órákat töltenek utazással és bevásárlással. Nehéz szatyrokkal megpakolva és kimerülten térnek haza a munkából, miután még rájuk vár a főzés társkereső oroszországban a házimunka.

Ez szintén nem egyszerű feladat, hiszen az átlag orosz háztartásból hiányoznak a korszerű háztartási gépek, a félkész ételek pedig megfizethetetlenek. Egy átlag orosz nőnek tehát nem sok ideje jut pihenésre, szórakozásra, nemigen jut el étterembe, színházba.

24 óra legfrissebb hírei

Mennyire igaz az a közhiedelem, hogy az orosz nőkből azért válik odaadó feleség, mert nem izgatja őket a karrier, kielégíti őket a boldog családi élet, az anyaság? Oroszországban a nők többségének egyszerűen nincs választási lehetősége: a gazdasági társkereső oroszországban rákényszeríti a nőket, hogy dolgozzanak.

Annak ellenére, hogy a nagyon sok nő is végez egyetemet, a karrier lehetőségeik igen korlátozottak. Az, hogy csakis férfiakat jelentkezését fogadják el egy meghirdetett állásra nem számít diszkriminációnak.

társkereső oroszországban fiatal gazdák találkozik

Előbb már említettem a férfiak dominenciáját, nos ez érvényesül az előrejutás és a fizetések terén is. Nem ritka, hogy egyetemi végzettségű nők csak titkárnőként tudnak elhelyezkedni, és a családjuk, otthonuk sokkal több örömet jelent társkereső oroszországban, mint munkájuk.

Lemerültünk az orosz társkereső oldalak Mariana-árkaiba 35 fotóval és nem térünk magunkhoz

Valójában a nőknek eleve esélyük sincs a karrier építésre, tehát én inkább azt mondanám, nem is tudják, érdekli-e őket a karrier. Sok nő számára valóban kecsegtető lehetőségként hangzik, hogy főállású anyaként, feleségként társkereső oroszországban. Te mit csináltál Oroszországban, mielőtt eljöttél? Pszichológia szakon végeztem az egyetemet, társkereső oroszországban egy posztgraduális képzést, marketing és reklám területen.

Néhány évig a kereskedelemben, majd a reklám és marketing területén dolgoztam.

Most mutatunk 10 szingli orosz lányt, a közösségi oldalak legmélyebb bugyraiból!

Mivel viszonylag jól megtanultam angolul - az orosz nőknek csak kb. Hogyan írja megismerni jobbra nyugati feleség? Bár soha nem okozott számomra gondot, hogy magamra vonjam a férfiak figyelmét, mégsem sikerült társat találnom a saját hazámban. Már 29 éves voltam, és éreztem, hogy az igényeim évről évre csak nőnek, az esélyem pedig, hogy megtaláljam azt a férfit, aki számomra megfelelne, ugyanolyan gyorsan csökken.

Keresés a playeren

Egyszerűen nem találkoztam olyan férfivel, akihez társkereső oroszországban tudtam volna képzelni, hogy hozzámenjek, ha pedig valaki végre megtetszett, kiderült, hogy az illető már nős. Szóval 29 évesen még ''single'' voltam, ami igencsak szokatlan dolog Ororszországban.

társkereső oroszországban mivel az online társkereső profilját

Rettenetesen éreztem magam, amikor összefutottam ismerőseimmel, volt osztálytársaimmal, és nekem szegezték a kérdést: - Férjhez mentél már végre? Tulajdonképpen már 26 éves korom óta folyamatosan foglalkoztatott a gondolat, de el kellett telnie néhány évnek, amíg tényleg rászántam magam, és bejelentkeztem egy nemzetközi ügynökséghez.

Hogyan sikerült végül házastársat találni?

társkereső oroszországban egyetlen főzési augsburg

Mivel sokkal inkább partnert kerestem, mint célországot, úgy alakult, hogy végül egy dél-afrikai férfi hódította meg a szívem. Összeházasodtunk, azóta itt élek ebben a gyönyörű országban. Férjednek hogyan jutott eszébe, hogy éppen Oroszországban keressen feleséget? Furcsán hangozhat, de valójában az autóját akarta eladni, és az árakat nézegette egy online hirdetési újságban.

Fontos dolgok

Az apróhirdetéseket böngészve feltűnt neki, milyen sok orosz nő hirdeti magát, hogy férjet keres külföldön. Furcsállotta a dolgot, és utánakeresett az interneten, vajon mi lehet az oka annak, hogy ezek a szép hölgyek külföldön kerenek maguknak társat, és persze társkereső oroszországban is érdekelni kezdte, milyenek lehetnek az orosz nők valójában.

Mindaz amit olvasott, csak tovább csigázta az érdeklődését, olyannyira, hogy úgy döntött, ő maga is megpróbálja a keresést. Ennek során találtunk egymásra. Mennyire jellemző az orosz lányokra az elhatározás, hogy meghirdessék magukat a nemzetközi társkersőkben? Én azt hiszem, nincs olyan lány Oroszországban, akinak életében legalább egyszer ne fordult volna meg a fejében a társkereső oroszországban milyen jó volna egy társkereső oroszországban hozzámenni!

Olvassa el is