Társkereső állatokkal

társkereső állatokkal

Szerző: M. Lilla Minden negyedik emberrel előfordult már, hogy szex közben megzavarta a saját vagy a párja háziállata. A legtöbb társkereső állatokkal inkább kutyásnak vallja magát, és ebben a kérdésben nincs eltérés a nemek közt.

single- limbach oberfrohna

A pókokkal és kígyókkal viszont jobb vigyázni: a csajok fele és a pasik harmada nem tudna olyannal járni, aki hüllőt vagy extrém állatot tart. Nálatok laknak-e állatok?

meet emberek lockdown

Úgy tűnik, a magyar társkeresők kifejezetten szeretik az állatokat. Viszont minden társkereső állatokkal ember szerint háziállat mellett kevesebb idő jut a kapcsolatra, és ez akár konfliktushoz is vezethet.

hobbi, hogy az emberek tudják,

Kutyás vagy macskás? Ebben a kérdésben teljes az összhang a csajok és a pasik között: több, mint minden második magyar társkereső egyértelműen kutyapárti, további egyharmad pedig egyaránt szereti a kutyákat és a macskákat.

Tibor63 éves Társkereső Szentendre Tibor vagyok, 63 éves, lakhelyem Szentendre.

A Csajok és Pasik felmérésből az is kiderült, hogy minden negyedik emberrel előfordult már életében legalább egyszer, hogy szex közben megzavarta a saját vagy a párja háziállata. Kutyás vagy vagy macskás?

ingyenes házas gazda társkereső

Törpemalac jöhet? A kutya-macska ellentét mellett a Csajok és Pasik arra is kíváncsi volt, hogy társkereső állatokkal egyéb állatot tartanának otthon a hazai társkeresők.

A sort itt a halak vezetik, minden negyedik ember szívesen nézegetne otthon egy akváriumot. Minden tizedik ember annyira rajong az állatokért, hogy saját bevallása szerint bármilyen kedvencet szívesen látna az otthonában.

Társkereső Esztergom Prémium előfizető Voltam házas kétszeréltem egy hétéves és egy tízéves kapcsolatban.

Milyen állatot tartanál szívesen? A felmérés szerint a siklók, a kígyók, az egyéb hüllők vagy kétéltűek, a pókok és a rovarok egyértelműen nem örvendenek nagy népszerűségnek.

nairobi társkereső

Akár kutya, akár macska, hal vagy madár a kedvencünk, egy biztos: az állattartás kifejezetten jó pont, ha épp társat keresünk. Sőt, a csajok és pasik kétharmada azt sem tartja cikinek, ha valaki túlzottan ragaszkodik a házi kedvencéhez.

német férfi egyetlen

Olvassa el is