Társkereső halberstadt, Meet for dating in Puesto Rancho Quemado over 30

Németország kemping lap - Megbízható válaszok profiktól

szórakoztató leírása társkereső

Csak tippelgetnek, valóban kokót hullajtott-e Fico utódja Németország egy elismert orvosát, Andreas Niederblichert tartóztatták le, mert megölte egy szeretőjét kokainnal, amit a saját nemi szervére szórt előtte titokban. A gyanú szerint három másik nővel is így tett, de a hírek szerint nekik nem lett súlyosabb problémájuk belőle. Az áldozat viszont túladagolásban elhunyt.

nemetorszag-kemping.lap.hu

A 42 éves férfi közepe óta egy szász-anhalti klinika orvosigazgatója volt, plasztikai- esztétikai és kézműtétekért felelt. Elismert volt szakmájában, a kórház is büszke volt rá, de azt senki se tudta, mit csinál titokban. A nőkkel társkereső oldalakon ismerkedett meg, februárban aztán egy 38 éves nő összeesett a férfi halberstadti otthonában.

ismerkedés a harz

A lakás a klinika területén van, a nőt még kórházba szállították, de életét már nem lehetett megmenteni. A boncolás kimutatta, hogy kokaintúladagolás végzett vele.

22525 nők találkozik

Társkereső halberstadt nyomozás során a rendőrség társkereső halberstadt másik szexpartnerét is megtalálta az orvosnak, egy harmadik pedig önként jelentkezett a rendőröknél. Mindannyian azt mondták, hogy rosszul lettek a találkozójukon az orvossal, mintha bedrogozták volna őket, mikor orálisan kényeztették a férfit.

Ezért jutottak arra a nyomozók, hogy a péniszével juttatta az áldozataiba a drogot Niederblicher.

Lakások, kiadó házak, szobák Németországban

Az orvost egyébként most Magdeburgban, társkereső halberstadt egyetemi kórház elzárt részén kezelik kábítószer-függősége miatt rendőrségi felügyelet mellett. Gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják — — számolt be róla a Bild. A hatóságok nem zárják ki, hogy még több áldozata lehet Niederblichernek, már csak azért sem, mert országszerte vállalt műtéteket.

Ajánlott videó.

Olvassa el is