Társkereső 42, Péter, 42 éves nagykörűi társkereső férfi ()

Páteszervezd.hu - Eszter - társkereső Kerepes - 42 éves nő ()

társkereső 42

Vip Bemutatkozás Szeretek csodás tiszta nyugodt természetben lenni, az óceánt, a fákat, a vihart, az esőt és a napot, ha nem éget 40 fokkal. Szeretem a romantikát, az egymással való törődést és hogy mindig lehet tanulni valamit a másiktól, társkereső 42 valóban mindenki önmagát adja. Szeretek utazni, de gyökeret ereszteni is.

társkereső 42

És tenni, haladni, létrehozni, és közben megpihenni. De azt hiszem legfőképpen mindig új dolgokat fedezek fel és van hogy rájövök, a dolgok nem mindig olyanok amilyennek képzelem.

Őszinteség, tisztelet

De olyan emberekkel szeretek együtt lenni, akik uralják önmagukat, életüket, értik, hogy mi mennyit ér ha döntésre kerül a sor. Képesek felelősséget vállalni tetteikért, gondolataikért és megtanulták a szeretetet igazi módon kifejezni. Az illúziókon már túljutottak és képesek valóban élvezni a pillanatot, a természetet, az emberi társaságot és megadni a maga idejét és tempóját a dolgoknak.

társkereső 42

Aki a földön jár két lábbal, de nyitott. Én ezt az utat járom, ezt választottam és aki szintén ezen az úton halad, azzal jól érezhetjük magunkat egymással, ellenben meg csak idő és energiapocsékolás, mert hamar nem-et fo Kit keres.

társkereső 42

Olvassa el is