Tinderen ismerkedni, Jogi nyilatkozat

tinderen ismerkedni

Blokkolhatjuk az exeket Tinderen, hogy könnyebb legyen az ismerkedés Mindenki olyan nyárra készül, amilyenben már rég nem volt része, különösen ami az ismerkedést illeti.

tinderen ismerkedni

Az oltás után a fiatalok annyit akarnak szexelni, amennyit csak lehet, a Tinder pedig egy tinderen ismerkedni lehetőséggel igyekszik ezt megkönnyíteni. Az applikációban letilthatjuk az exeket, rokonokat és munkatársakat, hogy véletlenül se szaladjunk ismerősbe.

tinderen ismerkedni

A Tinder ígérete tinderen ismerkedni ráadásul a letiltott személyek nem kapnak értesítést arról, hogy blokkoltuk őket, így csak olyanokkal lehet match-ünk és olyanoktól kaphatunk üzenetet, akik nincsenek rajta a blokkolt személyek listáján.

Az új fejlesztést azután hozta létre a randiapp, hogy megugrott a felhasználók száma és aktivitása a védőoltások tömegessé válása után.

tinderen ismerkedni

A Tinder saját bevallása szerint ez a cég történetének legforgalmasabb éve, minden jel szerint ez lesz a szerelem nyara. A randioldal szerint az emberek minden korábbinál elszántabban és tömegesen vetik bele magukat a randizásba az elkövetkező hónapokban.

Ugyanakkor minél többen használják az appot, annál nagyobb az esély arra, hogy ismerősbe botlunk a virtuális térben, ami szülhet kellemetlen helyzeteket.

Erre találták ki az új blokkolást lehetővé tevő funkciót. A Tinder nemrég egy olyan funkciót is bevezetettmely a mesterséges intelligencia segítségével szűri a veszélyes vagy zaklató üzeneteket.

tinderen ismerkedni

Mielőtt letiltaná az elkövetőt, figyelmezteti, illetve megkérdezi, török szex el akarja-e küldeni azt.

A cég vezetői szerint eddig úgy tűnik, sikeres az alkalmazás, ami nagyon fontos a közösség építése szempontjából. Forrás: Insider Fotó: Unsplash.

tinderen ismerkedni

Olvassa el is