logo

Társadalmi helyek, mint helyszínek

logo
Társadalmi helyek, mint helyszínek

Korábban már volt szó arról, hogy miként párosul a komfort-zóna elhagyása és az élmény. Szervezd a megszokottól eltérő helyre például a konferenciád, találkozód vagy egyéb üzleti rendezvényed.

A vendégeid által használt társadalmi helyek egyikének kiválasztásával is érdekesebbé teheted a programot.

Figyelj arra, hogy a témához illő helyszínt válassz, hacsak nem az a célod, hogy extravagánsabb környezetbe helyezd a résztvevőket.

A különféle helyszínek különböző viselkedési normákat írnak elő, melyet a vendégeid ismernek. Ebből adódóan a hangulat megteremtéséhez előnyösebb pozícióból indulsz.

 

Adok pár tippet ezeknek a helyeknek a kiválasztásához:

 

1. Titkos helyszín

Tipikusan kis csoportok, privát és zavartalan kommunikációját teszi lehetővé. A fontos üzleti kérdések megtárgyalásához kiváló, esetleg a magánéletről szóló eseményekre is alkalmas.

Ilyenek például: a pince klubok, lezárt közterületek, építési területek, elhagyatott raktárak, teljes egészében kibérelt vendéglátó helyek, könyvtárak, stb.

 

2. Csoportos helyszínek

Csapatépítésre, összetartozásra és hova-tartozás erősítésére alkalmas helyszínek. A versenyszellem elég erőteljesen jelen van az adott csapatban, erre jól lehet programot építeni.

Helyszínek például: szabad terek, sport létesítmények, csarnokok, várak, uszodák, stb.

 

3. Játék- és előadás helyszínek

A különféle játékkal egybekötött programok nagyszerű helyszínei. Az élmény garantált, csakúgy, mint a csapatjáték egy adott cél elérésének érdekében. Gyermek és felnőtt programokra egyaránt alkalmas helyszínek jöhetnek szóba. Előadások alkalmával viszont a teljes figyelem egy pontba való összpontosítása a lényeg.

Ilyen helyszínek például: a sport létesítmények, lezárt közterületek, csarnokok, szabadtéri helyszínek, nyáron a strandok, stb.

 

4. Oktatási helyszínek

Ezeken a helyeken biztosított a tanulási lehetőség, a kényelmes ülőhelyek, és az elkülönített társalgási területek.

A helyszín maga változó, akár az adott témával foglalkozó épület, egy múzeum, alapítványi helyszínek, kastélyok is szóba jöhetnek.

 

5. Kiállítások, vásárok helyszínei

A kreativitásod ebben a témában is bőségesen kiélheted. Hallgass meg minden kiállítót, előadót, készülj fel arra, hogy úgy érezze magát az érdeklődő, mint Aliz csodaországban, de nem a negatív élményekre, hanem a sokszínű, káprázatos és egyben változatos díszítésre gondolok. Imádjanak ott lenni a vendégek, minél több időt adva nekik, hogy elmerüljenek a részletekben.

 

Egy-egy sikeres üzleti rendezvény vagy találkozó megszervezéséhez nélkülözhetetlen tanácsokat, tippeket e-mailben küldjük el Neked.
Add meg a neved és e-mail címed és kattints a “Kérem az ingyenes anyagot” gombra.

Név*
Email*

 

 

Hozzászólások lezárva.

logo
logo
Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat