logo

Tárcsában sült brassói

logo
Tárcsában sült brassói

Vendégeket vársz a hétvégén, készítenél valami hagyományosat és mégis különlegeset, de ötleted sincs mi legyen az?!

Van számodra egy tuti tippem!

Mindössze egy tárcsa kell hozzá és máris elkészítheted kint a szabad ég alatt a következő recept alapján:
 
 

Tárcsában sült brassói aprópecsenye

Hozzávalók:

– 60 dkg sertés szűzpecsenye
– 15 dkg füstölt szalonna
– 8 gerezd fokhagyma
– 20 dkg vöröshagyma
– 1 kávéskanál morzsolt majoránna
– 1 csokor petrezselyem
– 1 db pirospaprika
– só, bors ízlés szerint

Így készítheted el!

A sertés húst csíkokra vágjuk, és a füstölt szalonna zsírján gyors tűzön megpirítjuk, hozzáadjuk a felaprított vöröshagymát és a zúzott fokhagymát, majd sóval, borssal és a majoránnával ízesítjük és folyamatos kevergetés mellett tovább pirítjuk. Amikor már majdnem kész hozzáadjuk a felaprított petrezselymet és a feldarabolt pirospaprikát és készre sütjük.

A recept 6 személyre szól!

Hozzászólások lezárva.

logo
logo
Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat