Szírek tudják

szírek tudják

Nem késett sokat a hivatalos megerősítés: — Törökország már nincs abban a helyzetben, hogy fel tudja tartóztatni a menekülőket — jelentette ki Ömer Celik, a kormányzó török Igazság és Fejlődés Pártjának szóvivője pénteken a CNN Türk hírtelevízió élő adásában.

szírek tudják

Kifejtette: Törökország már korábban közölte, hogy kapacitásai megteltek, nem bír el katar találkozó nő újabb menekülthullámot, és ezért a szírek tudják nyomás már nem tartható a saját oldalán. Szírek tudják menekültpolitikája nem változott, de már nincs abban a helyzetben, hogy fel tudja tartóztatni a menekülőket — jelentette ki a szóvivő.

szírek tudják

Orbán Viktor 56 kormányfő pénteki rádióinterjújában arról beszélt, hogy a hírre a V4-es országok megbeszélést kezdeményeznek Recep Tayyip Erdogan 66 török elnökkel. Amíg egységesek a magyarok, nem kell félni — tette hozzá a miniszterelnök. Egymillió forint kihúzná a bajból?

szírek tudják

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

szírek tudják

Olvassa el is