Steyr egyetlen. A Magtár Kft. a Steyr traktorok egyetlen hivatalos forgalmazója - teszervezd.hu

steyr egyetlen

A támogatás segítségével prémium kategóriájú, erdészeti kivitelben kapható STEYR traktorokat is beszerezhet, melyek kiválóan alkalmazkodnak bármilyen erdészeti feladathoz maximális hatékonyságot és nagyfokú üzembiztonságot garantálva a gépkezelő számára. Az erdészeti kivitel egyik jellegzetességét képező alvázvédelem a motor- és váltóvédő lemezeken kívül tartalmazza a mellső híd, valamint az üzemanyag és AdBlue tartályok páncélozását is.

Ezen kívül rövidített, drótkötél függesztésű alsó lépcsőfokok garantálják, hogy a Steyr erdészeti traktorok minden terepen a sérülés veszélye nélkül otthonosan mozogjanak.

steyr egyetlen

Mindezek mellett a fémbetéttel megerősített oldalfalú Nokian MultiPlus erdészeti gumiabroncsok a minimálisra csökkentett talajnyomással kíméletes munkát tesznek lehetővé, ráadásul steyr egyetlen erdészeti szeleppel vannak ellátva. A kényelmes munkavégzést a STEYR PROFI erdészeti kivitelű steyr egyetlen tudják fokozni, melyekben — az előzőeken túl — ülésfordító mechanizmus steyr egyetlen elérhető, ami a vezetőülést és a karfába integrált kezelőszerveket is fordítja.

Emellett kiegészítő másodlagos kormány és pedálkészlet is igényelhető a tolatóüzemű munkavégzéshez.

steyr egyetlen

Kényelmi szempontokat szolgál az opcionálisan választható fűthető szélvédő, hátsóablak és visszapillantó tükör, így a téli munkavégzés során még a legzordabb körülmények között is maximálisan tud teljesíteni Ön és a traktor is. Az erdészeti géptámogatás pályázati kérelmeinek benyújtására

Olvassa el is