Nőket keresek, Rengeteg társkereső és gyorsan növünk.

Komoly társkereső Románia

Szeretnék még boldog lenni.

nőket keresek

Egyedül élek, és rossz egyedül, jó lenne ha még kényeztetnének. A szeretetre mindenkinek szüksége van.

Randivonal társkereső

Nem vagyok szép de roppant gusztusos, Sajnos a szépség mulandó. Nem herceget keresek hanem társat párt magam mallé. Minden ember megérdemel egy esélyt ,így vagyok én is ezzel! Soha nem késő!

 • И на другом конце сразу же сняли трубку.
 • Egyetlen wittmund
 • Randivonal - Társkereső nők
 • Komoly társkereső Románia környékén - Első Találkozás
 • Özvegy társkeresők - Páteszervezd.hu
 • Idősek tudják berlin
 • Társkereső oldalak kérdések
 • Bars megismerni köln

Vidám természetű és bizakodó vagyok. Optimistán nézek minden nap elé. Szeretek beszélgetni megismerni embereket,állítom minden emberben ott rejlik a Szeretek utazni, új világot és embereket megismerni.

nőket keresek

Ha társat keresel, velem nem fogsz unatkozni. Hosszú távú kapcsolatot keresek. Fiatalos, humoros, udvaiad, nem dohányzó, nem mackós alkat akit keresek.

Korban hozzám való személyek évesek plusz minus néhány év. Egyedül élő, özvegy nő vagyok, aki szeretne egy kellemes baráti kapcsolatot, kölcsönös szimpátia esetén komolyabb társas viszony is lehetséges. Amennyiben felkeltettem az érdeklődést, írj!

 1.  Я все проверяю дважды.
 2.  Вышла небольшая заминка, - сказал американец.
 3. Kapcsolat barátok tudják
 4. Я возьму такси.

Kölcsönös szimpátia esetén ismerkedem! Hasonló a hasonlóval. A megjelölt korosztályban keresek!

Komoly társkereső Románia

Kedvenc jelölés nálam nem ismerkedési forma, így nem jelent semmit! Tisztelj meg leveleddel, ha szimpatikus vagyok! Szeretek kirándulni ,utazni s minden olyan dolgot végezni ami mozgáshoz társul. Olvasást zene hallgatást kedvelem.

nőket keresek

Családommal rendezett, közeli kapcsolatot ápolok. A hivatásomban perfekcionizmusra törekszem, közgazdász végzettséggel, gazdasági szakemberként dolgozom. A magánéletemben azonban nőiességemet szeretném megélni leendő párom Találd meg azt, aki mellett önmagad tudsz lenni!

Baba mese

Találd meg azt, akiért nem fárasztó a legjobbat kihozni magadból! Találd meg azt, akinek nőket keresek társaságában a csend is lágyan csendülő muzsika. Azt, akivel megoszthatod a számodra legfontosabb Csak azok keressenek, nőket keresek komolyan gondolják a társkeresést.

nőket keresek

Őszinte szókimondó ember vagyok és hasonló társat keresek. Szeretek utazni bel és külföldön egyaránt, kirándulni, szinházba- moziba- koncertre járni, szeretném az élményeket megosztani valakivel. Keresek káros szenvedélyektől mentes, hasonló Köszönöm hogy elolvasod bemutatkozásomat.

Engedélyezd az értesítéseket, hogy ne maradj le semmiről. Csevegj, keress, szeress! Köszönjük az évek során minket választó több mint 3 millió társkeresőnek, hogy bizalmat szavaztak nekünk, és hogy mi lehetünk a legrégebben működő magyar online társkereső és randi oldal.

Kecskemét környéki férfit keresek. Én egy egyszerű nyugdíjas asszony vagyok.

nőket keresek

Néha, hisztis, néha megértő, türelmes. Néha néha fagyos hideg, néha tüzes, forró. Nehar mérges néha kedves. Hogy veled melyik leszek, ezt magadban erfurt egyetlen párt. Csak azután keress, ha döntésed végleges.

Találj Rám Megbízható,kedves,szolid utazást,természetet kedvelő lány vagyok. Dani 44Budapest, X. Természetimádó, kreatív szemléletű vagyok.

Nem a herceget keresem, hanem csak valakit, aki hercegnőjének tekint. Regisztráltam erre az oldalra, bízva benne hátha találok korban és gondolkodásban hozzám illő társat.

Csajozz! Pasizz! Érezz! Élj!

Hátra lévő életünket egymás iránti kölcsönös tiszteletmegbecsülésőszinteség, szeretet stb. Becsületes, empatikus vidám Szívesen kirándulok, utazok, látogatok nőket keresek kevésbé zajos, emberközelibb helyeket. Vidám természetű vagyok, szeretnék ebben hozzám hasonló partnert találni hosszú távú kapcsolatra.

nőket keresek

Komoly gondolkodású, művészeteket, utazást, nőket keresek életet kedvelő, csinosnak mondott, jó alakú értelmiségi nő vagyok. Megfelelő egzisztenciával rendelkezem, ígényes vagyok a külsőmre és a környezetemre

Olvassa el is