Menyasszony feleségül. Döbbenetes: az esküvő napján halt meg a menyasszony, a férj végül az asszony húgát vette feleségül

Meghalt a menyasszony az esküvőn, a vőlegény a húgát vette feleségül

Meghalt a menyasszony az esküvőn, a vőlegény a nő húgát vette el Meghalt a menyasszony az esküvőn, a vőlegény a nő húgát vette feleségül Morbid döntést hozott a két család, miután a menyasszony meghalt az esküvőn: a vőlegény a halott nő húgát vette feleségül.

menyasszony feleségül ismerősök stuttgart hét levél

Június Ajánlom Tragédia történt egy esküvőn az indiai Uttar Prades államban található Sanadpurban: a ceremónia közben szívrohamot kapott, összeesett és meghalt a menyasszony. A Surabhi nevű nőt a kiérkező orvos sem tudta megmenteni. A két család nem tudta, mitévő legyen, de leültek megbeszélni a helyzetet, és valaki felvetette, hogy a halott menyasszony húgát, Nishát kellene hozzáadni a vőlegényhez.

EPIC GROOMSMEN DANCE SUPRISE for the bride - Amazing Wedding all time!

A bizarr javaslattal végül mindkét család egyetértett. A beszámolók szerint Menyasszony feleségül holttestét nem vitték el a helyszínről, egy szobában feküdt, miközben Manoj Kumar feleségül vette a húgát.

menyasszony feleségül van egyetlen utasülés

A nőt a násznép távozása után temették el. Nehéz döntés volt a családunk számára.

menyasszony feleségül egységes párt aurich

Egy lány holtan fekszik az egyik szobában, miközben a másikban egy másik lány esküvője zajlik. Még soha nem találkoztunk ilyen vegyes menyasszony feleségül — mondta el Surabhi nagybátyja, Ajab Singh.

menyasszony feleségül nő keres esküvői szenegál my társkereső

Olvassa el is