Megfeleljen házas

Titkos esküvőre készül Rácz Jenő és párja - Blikk

A legfrissebb hírek itt — Még nem volt meg az esküvő. Sok kultúrában, például Brazíliában is szokás, hogy nemcsak a nő, hanem a férfi is hordja a gyűrűt az eljegyzés alatt.

megfeleljen házas

Dóri ott született, sokáig ott is lakott, ráadásul a családjának majdnem a fele még a mai napig ott él. Így szerette volna tartani a kinti hagyományt. Szívesen hordom az ékszert, mindig elönti a szívemet a szeretet, amikor ránézek, ráadásul tökéletes a mérete is, a párom elsőre eltalálta — magyarázta a séf.

megfeleljen házas

Mindenesetre a titokzatos menyegző közeleg. Szeretnénk, ha mi magunk tudnánk megélni ezt a szép pillanatot, bár tudjuk, hogy a mai világban nem sokáig lehet titkolózni, pedig jó lenne a legnagyobb titokban megházasodni — mondta nevetve.

megfeleljen házas

Mások a brazil szokások Hazánkban a jegygyűrűt a menyasszony a bal kezén, a gyűrűsujján viseli. A vőlegény nem kap ékszert az esküvőig, ahol mindketten karikagyűrűt húznak egymás jobb kezének negyedik ujjára.

megfeleljen házas

Ezzel ellentétben a brazil hagyományok szerint az eljegyzési gyűrű mindkét fél jobb kezére kerül fel, majd a szertartáson átkerül a bal kezükre. Ráadásul a két gyűrű jellemzően szinte megegyező, megfeleljen házas abszolút passzol egymáshoz. Egymillió forint kihúzná a bajból?

megfeleljen házas

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos Megfeleljen házas is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

megfeleljen házas

Olvassa el is