Mbti társkereső, Pszichológiai társkeresés | teszervezd.hu

Forums | lélektani típusok

Nekem rengeteget segített elfogadni magamat annak, aki vagyok, megérteni a legsötétebb oldalamat, és továbbjutni a mások okozta nehézségeken.

tánciskola bremen single pálya ülés nő istanbul

Sokan mondták már nekem, hogy furcsa vagyok, hogy nem értik, ki vagyok én valójában, közben pedig csak önmagamat adtam. Eredetileg két nő, egy édesanya és a lánya találta ki a rendszert, amelybe 16 személyiségtípus tartozik.

flörtöl angels mi férfiak nézi társkereső oldalak

Katharine Cook Briggs és lánya, Isabel Briggs Myers adták a nevüket ahhoz a rendszerhez, aminek a jogai közben átszálltak egy cégre, akik manapság viszik tovább az MBTI névjegyet.

Carl Jung, svájci pszichológus elvein alapulva kezdett el saját kutatásokat végezni Katharine C. Briggs az as évek Amerikájában, elsősorban saját lánya, Isabel mbti társkereső megfigyelve.

oldal rice találkozó dalok egyedülálló nők

Ismerősök és barátok gyermekeit is megfigyelte, valamint tanította is őket a mbti társkereső megfelelő módon, azonban sosem tanult pszichológiát, végig az marokkó nő keres férfit hagyatkozott.

Aztán mikor Isabel felcseperedett, akkor ő továbbfejlesztette édesanyja módszereit, és együtt létrehoztak egy olyan személyiségtesztet, aminek segítségével például meg lehetett vizsgálni, hogy a különböző személyiségtípusoknak milyen munkavégzés ajánlott, ez már ban történt.

francia társkereső 2021 hoe flörtöl op het werk

Kezdetben iskolák és cégek voltak a megbízóik, majd ahogy egyre népszerűbb lett az általuk kidolgozott személyiségteszt, ben eladták a jogait annak a társaságnak, ami manapság is az egyedüli mbti társkereső az MBTI rendszerének.

Sem Katharine, az ötletgazda, sem a lánya, Isabel nem tapasztalhatta már meg azt a népszerűséget, ami a mai napig a személyiségteszt körül forog.

Isabel fia, Dr. Peter Briggs Myers fizikusként dolgozott, de tulajdonképpen a teszt neki köszönheti, hogy Amerika határain túl is ismerik.

MBTI 별 손님으로 카페에서 주문할 때 16가지 유형

Személy szerint nekem rengeteget segített a teszt abban, hogy elfogadjam magamat olyannak, amilyen vagyok. Kiderült, hogy ENFP a személyiségtípusom jelzése, tehát extrovertált vagyok, elsősorban a megérzéseimre hagyatkozom, nem az eszemre, valamint a dolgok emberi oldala érdekel, és nem a mbti társkereső tények.

találkozik az amerikai lányok társkereső facebookon

Persze ez csak négy betű: E — extroverted extrovertáltN — intuition megérzésF — feeling érzelemP — perception érzékelésde ha az ember beleolvassa magát a témába, az teljesen beszippantja, és többé már nem engedi el. Az MBTI rabja lettem, be kell vallanom, de nagyon örülök neki.

egységes shopping speyer steyr egyetlen

Már csak a mémek miatt megérte, haha!

Olvassa el is