Magyar kereszténytárs.

magyar kereszténytárs találkozó helyén keresztrejtvények

Lehet, hogy ez is csak egy szokásos szürke hétköznap? Sétálok az utcán. Mindenki fut a a legjobb francia társkereső után. Nem törődik a másikkal.

Keresztény Társkereső

Bálint nap csak annyiban különbözik mindettől, hogy giccsparádés bonbonoktól szakadoznak a bolti polcok és valahogy nagyon szerelmesnek kell lenned vagy épp szomorkodnod, hogy idén sem jött össze. Nyilván magyar kereszténytárs egy sarkított kép és az is lehet, hogy csak én állok így ehhez a naphoz, de talán nem véletlen, hogy immár 2 éve pontosan februát én indult útjára az első magyar keresztény társkereső oldal, a párkatt. Az ötlet megálmodója egy kedves házaspár; Krúdy Zsófia és Krúdy Tamás, akik osztrák példát követve elhatározták, hogy a tömérdek más társkereső oldalt félre téve, megpróbálnak egy olyan online platformot teremteni, ahol fiatalabb és kevésbé fiatal keresztények találhatnak egymásra.

magyar kereszténytárs egységes bar salzburg

Habár ban még magyar kereszténytárs egyfajta hiánypótló kezdeményezésként indították el az oldalt, mára már több ezer regisztrált tagjuk van és nem egy esküvőt könyvelhetnek el saját sikerüknek. Az internetes portálokon is egyre több helyen olvashatunk róluk.

Keresztény társkereső közösségi oldal-PDF

A valódi emberi kapcsolatok hiánya, leépülése ma nemcsak a fiatalok, hanem az egész társadalom problémája így a vallásos embereké is. Úgy tűnhet, mintha rengeteg lehetőség lenne magyar kereszténytárs találkozásra, valójában azonban nagyon kevés van.

magyar kereszténytárs válasszon egy ál társkereső

Az igaznak tűnő magyar kereszténytárs is sokszor hamisak és csalódással végződnek. Az erkölcsök meglazultak. Az értékek elveszni látszanak. A kapcsolat alapját képező őszinteség helyét átvette a trükközés. Ezzel szemben a párkatt.

Keresztény társkereső

Az online felület mellett rendszeresen várják színvonalas programokkal is az érdeklődőket. Miként a webcím is utal már rá; pár kattintás alatt mi is regisztrált tagokká válhatunk.

Csupán annyi a feltétele, hogy a Az elmúlt évben hasonló kezdeményezésre — Ausztrián és hazánkon kívü l- már Kenyában, Horvátországban és Lettországban is megjelentek testvérhonlapok, melynek varázsa számunkra abban rejlik, hogy a többi ország felhasználóinak adatlapja is elérhető a magyar regisztráltak számára. Ha kellőképpen felkeltette az érdeklődésedet, ne habozz, párkatt.

Olvassa el is