Lz ismerkedés, أنت محظور مؤقتاً

lz ismerkedés

lz ismerkedés

Megosztás a Facebook-on Áprilisban sorban megérkeznek a költözőmadarak, hangos tőlük erdő-mező és most a Kabóca is. Egy szürkegém-párról szól Lengyel Piroska Noémi, meséjében a madarak éppen reggelizni érkeznek az egyik erdőszéli tocsogóhoz a Csallóközben.

lz ismerkedés

Madarasak a lapszámban a fejtörők, a nyelvi játékok, egy számolós játékban még Pali is madarakat számol halászás közben a tó partján. A lz ismerkedés rovatából pedig az is kiderül, honnan tudják a madarak, merre van Afrika, és miért nem tévednek el vonulásuk során hazafelé sem a hosszú úton.

Folytatódik a lapban a váras kivágós papírjáték, áprilisban Budatin várát segíthetnek újrafalazni az ügyes kezűek.

lz ismerkedés

A két nyelven, magyarul és szlovákul is olvasható kis mesében egy erdőszéli házikó új lakóival, köztük sok madárral találkozhatnak s a szókincsüket madárnevekkel is bővíthetik a lz ismerkedés és a szlovákul tanulók. Az angol iskolások egy lármás gazdasági udvarba látogatnak el a Kabócával, háziállatokkal és az éppen megszületett kicsinyeikkel ismerkednek — angolul.

lz ismerkedés

Új fordulatot vesz Emi és Peti története Balla Margit folytatásos meséjében; az immár hattagúra duzzadt nyomozóbrigád Bélybe utazik, hogy a titokzatos szerelmes levél írójának kilétére végre fényt derítsen.

Olvassa el is