Képek partnerség

Már boltjaink is nyitva!

Fotókönyvek 2 ,00 Ft — 14 ,00 Ft Ha szeretnéd, hogy képeid igazán örömet okozzanak, készíts fotókönyvet velük. Előre megtervezett sablonjainkkal most nagyon könnyű nagyon szép könyvet kreálni. És bár nagyon sokféle tipusból választhatsz, a döntés nem lesz nehéz - mindegyik könyv gyönyörű lesz és nagyon hamar elkészül.

Mai mozi műsor

Vászonképek 4 ,00 Ft — 19 ,00 Ft Az egyik leglátványosabb mód arra, hogy szobád vagy irodád falát igazán egyedi dekorációval feldobd.

A képet egy kiváló minőségű vászonra nyomtatva, majd egy közel 4cm vastag fakeretre feszítve állítjuk elő a fotóminőségű, kiváló dekorációt. Üdvözlőkártyák, képeslapok ,00 Ft — 4 ,00 Ft Egy születésnapi köszöntés, ünnepi üdözlet, baba érkezése vagy akár látványos, elegáns meghívó egy bulira.

képek partnerség

Talán nincs is olyan esemény, amihez ne lenne előkészített sablonunk, hogy azt egy jó képpel, saját szöveggel egyedivé varázsold és elkápráztasd szeretteid, barátaid. Fotokollázsok, poszterek ,00 Ft — 13 ,00 Ft Helyezz el egy, vagy több képet egy oldalra. Válassz képslapnyi, vagy egészen hatalmas, vagy éppen izgalmas, panorámaméretet.

képek partnerség

Használd látványos, előre tervezett, alkalmakhoz válogatott elrendezéseink valamelyikét, vagy akár helyezz egyetlen képet az egész felületre. Kasírozott képek falra, asztalra 2 ,00 Ft — 7 ,00 Ft A fényképet laborgépünkkel tökéletes fotóminőségben elkészítjük, majd úgy kasírozzuk fel készítsen honlapja menyasszonyok kemény, tartós hátlapra, hogy a kép az alapra tökéletesen, a legeslegszéléig ráfeszül.

Az így elkészült masszív alkotást falra akaszthatod vagy a mellékelt kitámasztó segítségével asztalra is állíthatod.

Akril és üveg asztali képek 2 ,00 Ft — 12 ,00 Ft Kristálytiszta, áttetsző akrillap vagy hasáb mögött a legszebb fényképek különleges asztaldísszé válnak.

Legfrissebb hírek

Akrillapjaink vagy képek partnerség, akár 'trükkös' akrilhasábjaink szobád vagy irodád díszei lehetnek, vagy akár remek ajándékká válhatnak.

A fekete peremű, képek partnerség, síma felületű üveglapok pedig a fényképet a legelegánsabb asztali dekorácóvá varázsolják. Akril és üveg fali dekorációk 2 ,00 Ft — 24 ,00 Ft Kivételes minőségű, exkluzív fogalalatokban kínálunk e kategória alatt nagyméretű, képek partnerség minőségben nyomtatott fotókat. Tiszta üvegkeret, vagy elegáns fém távtartókkal a falból kiemelkedő akril tábla, melyekkel legjobb fotóidból szobád különleges dísze válik.

képek partnerség

Metálképek 3 ,00 Képek partnerség — 11 ,00 Ft A képet egy különleges eljárással aluminium lapra dolgozzuk rá Akár asztalra helyezve, akár falra akasztva rendkívüli dekoráció.

Digitális festmények 3 ,00 Ft — 26 ,00 Ft Digitális fényképedből kézi munkával készítünk gyönyörű olajfestmény vagy akvarell hatású képet, melyet vászonra vagy különleges matt papírra nyomtatva adunk át kb képek partnerség belül. Egy igazán különleges és eredeti dekoráció! Naptárak ,00 Ft — 8 ,00 Ft Készíts egy fali, vagy asztali naptárat az év legjobb képeiből Mágnesek ,00 Ft — 1 ,00 Ft Te is unalmasnak tartod a konyha látványát meghatározó hűtő hatalmas monoton felületét?

A CASETiFY-ről

Hát itt a lehetőség, hogy feldobd a látványt! Többféle megoldást is ajánlunk arra, hogy kedvenc fotóidból remek hűtőmágnest varázsolj.

képek partnerség

Ajándéktárgyak ,00 Ft — 7 ,00 Ft Képek partnerség, bögre, puzzle játék, karácsonyfadísz vagy éppen arcmaszk. Egy mindennapi tárgy, de nagyon egyedi.

Déli Dental

Saját fényképpel, grafikával, szöveggel. Ha használod, mindig örömet fog jelenteni, ha ajándékba adod, mindig eszébe fogsz jutni.

képek partnerség

Névjegy, plasztikkártya, szórólapok 95,00 Ft — 1 ,00 Ft Ha kicsi céged van, épp most készülsz valami üzletet kipróbálni, vagy csak kivételesen van szükséges professzionális megjelenésre, ebben a kategóriában kínálunk megoldást.

Előre tervezett sablonjainkkal grafikus nélkül készíthetsz pillanatok alatt profi névjegyet, szórólapot vagy épp fejléces levélpapírt.

képek partnerség

Igazolványképek saját fotóból ,00 Ft A legkeresettebb igazolványkép méretekre szerkesztjük fotódat. Figyelem: a hivatalos célokra szánt igazolványképekre komoly formai előírások vonatkoznak, amiket nem biztos, hogy saját fotóval tartani tudsz.

Ilyen célra javasoljuk, fáradj inkább be üzletünkbe, hogy ott hivatalos képet készíthessünk.

Olvassa el is