Kislemez falkensee

kislemez falkensee

kislemez falkensee receptek enni egyetlen

A Tresor, Berlin talán kislemez falkensee clubja a mai napig, melyet világszerte hatalmas hírnév és legenda övez a techno Mekkájaként. Ismét egy hatalmas mérföldkő kis hazánknak, mely ismét Jay Lumen nevéhez fűződik…! Lassan megszámlálni sem tudjuk, hogy mindannyiunk Jay-e mi mindent tett már azért, hogy Magyarország örökre beírja magát a nemzetközi elektronikuszenei és egyáltalán a zenei szcénába.

Blog-Archiv

Karrierjében ezúttal is egy olyan állomásához érkezett, mely nem csak számára, de hazánk számára is fontos lépés. Jay Lumen első magyarként és egyben headlinerként játszhatott a világszerte hatalmas hírnévnek örvendő berlini Tresor-ban az Ostfunk elnevezésű két napos rendezvény nyitónapján. Jay a kétszintes Tresor nagyobbik termében, a Bangladesben helyszíni találkozón pörgette a lemezeket, ahol teljes teltház mellett táncoltatta meg a nagyérdeműt.

Ám itt még nem állt meg, hiszen hivatalos műsora után, a helyiek kérésének engedve az alsó szinten, a Tresor teremben is tiszteletét tette egy rövidebb szett erejéig, amit kislemez falkensee egy back2back is követett a club egyik rezidensével.

Ebből is nagyon jól látszik, hogy a helyi közönség nem igazán tudott betelni Jay zenéjével, hiszen nagyon nehezen engedték csak el a klubból.

Jay Lumen a legendás berlini TRESOR club sztárvendége volt!

A Tresor nem véletlenül vált a világ egyik legismertebb klubjává. Fentiek tudatában még inkább óriási dolog, hogy a Tresor választása Jay Lumen-re headlinerként esett. A klub egyébként januárjában nyitotta meg kapuit kislemez falkensee azóta, tehát immár több, mint 20 kislemez falkensee töretlen hírnévvel büszkélkedhet.

Ezalatt a korai Acid House stílustól a techno-n és a minimal-on át az aktuális tech house és deep house vonalig mindig kizárólag az igényes elektronikus zene képviselőit látta vendégül, ezzel sokat hozzátéve a világ kulturális fejlődéséhez.

kislemez falkensee szenegáli társkereső

Az, hogy mindemellett közönség kedvenc klubbá is tudott válni, bebizonyította, hogy az igényes zenei hangzásra hatalmas igény volt, van és lesz. Mindezt egy speciális ideológiával érte el.

kislemez falkensee hurghada nők megismerni

A terv az volt, hogy kizárólag a zenére helyezik a hangsúlyt. Nos, Jay Lumen egy ilyen zeneközpontú közegbe csöppent, mely minden nemzetközi a sztárság kislemez falkensee lépett DJ számára fontos állomás.

Kapcsolódó cikkek

Óriási élmény volt abban a klubban állni a lemezjátszók mögött headlinerként, amelyet hosszú évekig figyeltem a távolból, mint a zenei élet egyik irányadó klubját. A buli fantasztikus volt.

kislemez falkensee ülés nő arbresle

Igazi underground környezet, teltház, zeneileg nyitott közönség, remek hangulat, többet nem is kívánhat magának egy DJ. Még egyszer köszi mindenkinek, fantasztikus volt a Tresor.

Olvassa el is