Ismerősök halberstadt

Ennek a szerkesztőnek több mint szerkesztése van.

  • Megismerni egy új osztály
  • Belga nő meeting on skype

Ez a szerkesztő a Wikimedia Commonsban is szerkeszt, 12akd néven. Gyermekkorom óta érdekeltek a különböző tudományok, köztük kiváltképpen a történelem. Ennek egyenes következménye, hogy től a Károli Gáspár Református Egyetem Történettudományi Intézetének történelem alap- majd óta mesterképzés-szakán folytatok tanulmányokat.

münchen egyéni költségei nők hogyan találkozik egy nőt ukrajnában

Több, különböző mélységű kutatási területem volt a múltban és van a ismerősök halberstadt, így archontológiakronológiagenealógiaegyháztörténetközépkori filozófiatörténetáltalános értelemben vett — azaz nem csak szépirodalmi, hanem történelmi, természettudományos, filozófiai, teológiai, pedagógia, jogi művekkel is foglalkozó — régi magyar irodalomtörténet.

Hogyan fedeztem fel a Wikipédiát? Általános iskolás koromban egyáltalán nem tetszett, hogy tanáraim versenyeztetik szinte bármilyen tárgy témakörében az iskola tanulóit.

nyilatkozat társkereső islam igazán megismerni

Nem tartottam jó dolognak, hogy komoly szellemi, fizikai munka után sok emberből csak egy — vagy egy csapat — kerül ki győztesen, az ő munkájukat értékelik, a 2. Mindig arról álmodtam, hogy olyan tevékenységet folytassanak az emberek, ahol mindenki munkája számít, és nem versenyzésre épül.

Kezdetben regisztráció ismerősök halberstadt szerkesztettem a honlapot. Két év ilyen működés után, Azóta kisebb-nagyobb megszakításokkal folyamatosan dolgozok a Wikipédián.

ingyenes társkereső cotonouban levelet online társkereső leírás

Milyen lapokat szerkesztettem a Wikipédián? Elsősorban történelmi szócikkeket, azon belül is archontológiai listákat uralkodókról és hozzájuk kapcsolódó uralkodó-életrajzokat, néhány leszármazási táblát, illetve más típusú életrajzokat nevezetes filozófusok, teológusok, írókapokrif könyvek ismertetését.

Ezenkívül készítettem ismerősök halberstadt múlt századi pozitivista forrásművek alapján néhány nagyobb összefoglaló szócikket Középkori latin irodalomBizánci irodalomArab irodalomKözépkori zsidó irodalomÚjkori zsidó irodalom.

Jelentős mértékben közreműködtem több más nagyobb szócikk készítése során is Ókori zsidó irodalomRómai pápák listája. Egyéb számszerűsített adatokat ismerősök halberstadt nő találkozása 49 kapcsolatosan ezen az angol nyelvű statisztikai oldalon lehet megtekinteni. Melyek a szerkesztéseimnél figyelembe vett irányelvek?

Szerkesztő:12akd

Ez azonban nem azt jelenti, hogy bizonyos tekintetben különböző témakörökkel kapcsolatban ne rendelkeznék ettől eltérő határozott szubjektív véleménnyel — ugyanakkor ezek megnyilvánulását próbálom elkerülni a szerkesztéseim során. Másfelől tiszteletben tartom másoknak az irányelvektől eltérő filozófiai vagy vallási meggyőződéseit, azonban kérném őket is a Wikipédián a Ismerősök halberstadt irányelveinek tiszteletben tartására.

A szócikkeknél az értekező próza — olykor a kifejezetten tudományos — nyelvezetet, a vitalapokon az egyszerűbb, hétköznapi — de a slang elemeitől mindenképpen mentes — kulturált szóhasználatot részesítem előnyben.

Miben tudok segíteni? A fentiekből adódóan elsősorban szorosabb értelemben vett történelmi, bizonyos mértékben filozófiai, vallástörténeti, irodalomtörténeti, művelődéstörténeti témakörökben tudok segítséget nyújtani.

ingyenes olasz találkozó férfi keresés esetén

Emellett szívesen bevezetem az érdeklődőt a Wikipédia-szerkesztés alapjaiba. Jele ennek, hogy bár senki nem ragadhatja azt meg méltóképen, nem is tévesztheti el teljesen, hanem ki-ki tud valami helyeset mondani.

S ha így az egyes ember semmivel vagy csak nagyon kevéssel járul is hozzá az igazsághoz, valamennyiök összefogásából mégis egy csomó tudás születik meg.

Olvassa el is