Ismerkedés viernheim

ismerkedés viernheim

Társadalmi igazságosság A viernheim lövöldözős áldozatok száma drasztikusan alacsonyabb, mint az eredetileg bejelentett - Társadalmi igazságosság - Frissítés : Csütörtök reggelről, a Reuters és az Associated Press arról számol be, hogy a Viernheim moziegyüttesben tüzet nyitó fegyverzetet a hatóságok ölték meg, de a fegyveres nem ismerkedés viernheim súlyos sérüléseket.

ismerkedés viernheim

Korábban: míg az Egyesült Államok az Orlando-mészárlás nyomán vitatta meg a fegyverek ellenőrzésére vonatkozó jogszabályokat, a lövöldözés egy kis német várost Frankfurtba szorított.

Egy maszkolt ember, fegyverrel ismerkedés viernheim lőszerrel övezve, csütörtökön 15 órakor egy moziba lépett. Nem sokkal az esemény kezdete után a rendőrség körülvette a komplexumot.

ismerkedés viernheim

A részletek csak ritkán fordulnak elő, de vannak olyan jelentések, hogy a lövöldözőt megölték, és körülbelül 25 ember sérült meg - de nem a lövés sebéből.

A helyi Bild újsága szerint a Viernheim lövöldözés áldozatai megsérültek a mentési műveletben használt könnygázzal. A sebesültekre vonatkozó adatok korlátozottak.

Kedves Magyar Családok!

A német hatóságok még azt is állították, hogy senki sem sérült meg. Az is világos, hogy a lövő motívumai vannak.

A színházba belépve figyelmeztető lövéseket dobott a levegőbe. Nem világos, hogy túszokat vett-e, vagy még akkor is, ha valódi fegyvere van.

ismerkedés viernheim

Az állam belügyminisztere azt mondta, hogy lehet gáz- vagy kábítópisztoly. A Frankfurter Allgemeine arról számolt be, hogy különböző motívumokról van szó, ideértve a botched rablásról - nem csak politikai vagy ideológiai okból.

ismerkedés viernheim

A korábbi külön források azt állították, hogy letartóztatták.

Olvassa el is