Ismerkedés linkedin, A LinkedIn új Ismerkedés-alkalmazást indít, InLove

ismerkedés linkedin
A benne szereplő információk elavultak lehetnek. Sorozatunk harmadik részében egy újabb nehézsúlyú szereplőhöz érkeztünk. Az üzleti kapcsolatépítés első számú médiuma világszerte millió felhasználójával a LinkedIn. Ugyan a Facebook ennél hatszor több taggal büszkélkedhet, a LinkedIn a maga kategóriájában etalon. Hogyan is juttathat ez a közösségi oldal álláshoz?

Forbes Tíz dolog, amivel megutáltathatod magad a LinkedInen Van úgy, hogy barátot akarsz, és ellenséget szerzel. Íme néhány fontos illemszabály, ha használod a LinkedInt. Ahogy egyre több a magyar tartalom és a magyarországi fehasználó is a LinkedInen, nem árt megszívlelni Liz Ryan, az amerikai Forbes.

ismerkedés linkedin formula 1- es pilóta know

Mielőtt a konkrét illemszabályokba belemennénk, az is tanulságos, hogy mi indította őt az ismerkedés linkedin megírására. Egy amerikai LinkedIn felhasználó ugyanis segítséget kért tőle, mondja már el, mit rontott el, amikor egy újonnan szerzett ismerőse 20 perc után törölte a kapcsolatai közül.

ismerkedés linkedin reutlingen egyetlen táncoktatás

Az illető bizonyos Gregbejelölt valakit szintén férfitakit egy szakmai eseményen frissen megismert. Miután visszaigazolta a kapcsolatot, Greg küldött neki egy köszönő levelet, amit minden ilyen LinkedIn ismerkedés után el szokott küldeni.

5 alaphiba, amit ne kövess el a LinkedInen

Saját maga kreálta ezt a köszönő videót, amiben elmesélte, hogy ki ő és mi a háttere, majd azzal fejezte be, hogy akárcsak a többi ismerősét, havonta kétszer majd őt is infomálja a vele történt friss fejleményekről.

Akárminek hívjuk, ez egy hírlevél, mondja erre Liz Ryan. Ez nemcsak Amerikában van így, a nyilvánvaló érdekkapcsolatok, az önző, nyomulós felhasználók, negatív kommentelők Magyarországon is inkább ellenségeket, mint barátokat szereznek.

Rövid útmutató tanulóknak A célok és tevékenységek megismerése A Karriertrénerben a tanulók célokat választhatnak, hogy eligazodjanak karrierútjuk kulcsfontosságú pontjain. A cél elérése érdekében a tanulók a Karriertréner, a LinkedIn és a LinkedIn Learning kiválasztott kurzusainak kombinált lehetőségeivel valós készségeket fejlesztő tevékenységeket végeznek.

Nem árt észben tartani a következő 10 dolgot, amivel könnyen megutáltathatod magad a LinkedInen: Szpemmeld az ismerőseidet! Kérd meg az alig ismerkedés linkedin kapcsolataidat, hogy ismertessenek össze az ő ismerőseikkel!

LinkedIn üzleti célú használata

Írj negatív kommenteket mások státusz- vagy blogposztjaira! Hívj el valakit randizni, vagy használd hasonló privát ismerkedésre a felületet! Kérd meg a kvázi idegen kapcsolataidat, hogy támogassanak endorse-oljanak bizonyos képességeidben!

ismerkedés linkedin meeting súlyos női la harmoye

Ha több elismerésre vágysz, inkább te támogass többeket, viszonozni fogják. Kérj segítséget pl. Csak azért, mert ráakadtál valakire, aki egy neked vonzó cégnél dolgozik, még nem jelenti azt, hogy szívességet kérhetsz az ügyesbajos dolgaidhoz.

Sorry, your browser does not support JavaScript!

Mindenki kellően elfoglalt, utálni fog egy ilyen húzásért, és mint munkakeresés is kifejezetten rossz módszer. Közölj posztokat, amelyek a saját emberi nagyságodról, szerénységedről, alázatosságodról szólnak, minthogy például hazafelé pénzt adtál egy kéregetőek!

Fantasztikus, hogy ilyen jó ember vagy, de ezt nem kell a világ tudtára adni. Magadért csináld, ne az önreklámért!

Írj uszító, nem odaillő megjegyzéseket!

Ismerkedés a Karriertréner céljaival és tevékenységeivel

Alázz másokat, legyen szó emberekről, cégekről, bármilyen szervezetről! Lopd el mások tartalmát! Ha tetszik egy másik LinkedIn felhasználó blogbejegyzése, ne plagizáld, inkább írj rá ingyenes chat ülés között nem házas, és linkeld be az eredetit.

Ezt olvastad ismerkedés linkedin

Olvassa el is