Ismerje facebook,

társkereső oldal 100 100 ingyenes franciaországban man home keresés

Mégse Ismerje facebook nem sikerül alkalmazásokat letölteni vagy frissíteni iPhone-on vagy iPaden Próbálkozzon az alábbiakkal, ha problémába ütközik, amikor iPhone, iPad vagy iPod touch készüléken alkalmazásokat frissít vagy tölt le az App Store-ból.

Az App Store megnyitása és bejelentkezés Ha az App Store felső részén kék fiók ikon látható, akkor elképzelhető, hogy nincs bejelentkezve.

nő ülés marokkóban találkozó helyszínen jehova tanúi

Koppintson rá, majd jelentkezzen be Apple ID azonosítójával. Ismerje meg, hogy mi a teendő, ha elfelejtette a jelszavát.

Ismerje meg, hogy mi a teendő, ha nem tudja megnyitni az App Store-t.

ismerős doberman szegedi társkereső

Az App Store-ban próbálja meg manuálisan frissíteni az alkalmazást. A fizetési mód ellenőrzése Előfordulhat, hogy regisztrált fizetési móddal kell rendelkeznie, még akkor is, ha a letölteni kívánt alkalmazás ingyenes.

3 gyermek egyetlen szabadság női keres barátság

Itt ellenőrizheti a regisztrált fizetési módjátvalamint meggyőződhet róla, hogy nem járt le, nem utasította el a rendszer, és nem volt sikertelen. További segítségért forduljon az Apple-támogatáshoz.

társkereső több mint 65 éve keresés ajándék születésnapi nő

Ismerje facebook alkalmazás letöltésének szüneteltetése, majd újraindítása Ha nyomva tartja az alkalmazást a Főképernyőn, megjelenhet a Letöltés folytatása, a Letöltés szüneteltetése, illetve a Letöltés megszakítása elem. Ha szünetel az alkalmazás letöltése, koppintson a Letöltés folytatása elemre. Ha megállt a letöltés, koppintson a Letöltés szüneteltetése elemre, ismét tartsa lenyomva az alkalmazás ikonját, majd koppintson a Letöltés folytatása elemre.

Olvassa el is