Ismerd tengerimalacok

Kvíz: 10 döbbenetes tény házikedvenceinkről – miért tartottak eredetileg tengerimalacot?

ismerd tengerimalacok

Gazdiknak Bemutatkozás Tengerimalac-rajongóként ben fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy létrehozzunk egy egyesületet, hogy szervezetként még többet tehessünk a rászoruló tengerimalacokért. Önkénteseink lelkes munkájának eredményeként az elmúlt 8 évben egyre többen csatlakoztak hozzánk, így örömmel jelentjük, hogy már több mint kisállatot mentettünk meg, és találtunk nekik valódi otthont és szerető családot.

ismerd tengerimalacok

Legfontosabb feladatunk, hogy a rossz, illetve helytelen körülmények között tartott, kidobott erdőbe, kukába, utcára, szeméttelepre vagy leadott tengerimalacokat megmentsük, rehabilitáljuk, szocializáljuk, majd ismerd tengerimalacok otthont és felelősségteljes gazdikat találjunk nekik.

Küldetésünk, hogy minél több emberrel megismertessük a felelős állattartást, és szakmailag korrekt információkhoz ismerd tengerimalacok a tengerimalacok tartásában kevésbé járatos gazdikat, legyen szó akár az élőhely kialakításáról, a táplálásról, az orvosi ellátásról vagy a pártalálásról.

ismerd tengerimalacok

Munkánk során rendkívüli segítséget jelent az egzotikus kisállatokkal foglalkozó szakorvosok és asszisztenseik által nyújtott szaktudás és szakmai háttér, kiemelve a Állatorvosi Egyetem Egzotikusállat- és Vadegészségügyi Tanszék Klinikáján dolgozó Csatári Dóra doktornőt és az Exo-Pet Állatgyógyászati Centrum mögött álló Pazár Péter és Sátorhelyi Tamás doktor urat. Önzetlen segítségüket ezúton is köszönjük! Meggyőződésünk, hogy a széles körű összefogással minden egyszerűbb és ismerd tengerimalacok, ezért keressük az együttműködés lehetőségét az állami, önkormányzati, hasonló profilú civil és a piaci szervezetekkel, szerveződésekkel, ismerd tengerimalacok írott és elektronikus média szereplőivel egyaránt.

Kérjük ezt kalkulálja be a támogatási díjba.

Olvassa el is