Ismerd időseknek, Általános idősek nyugdíja | Nemzetközi Társadalombiztosítási Szövetség (ISSA)

5 tipp, hogy hogyan segíts az időseknek a járvány idején

Szemle 5 tipp, hogy hogyan segíts az időseknek a járvány idején Mindenki előtt ismert tény, hogy a koronavírus legjobban az idősekre veszélyes, akik nehezebben tudnak megbírkózni a fertőzéssel mint a fiatalabb generációk.

Ez az időszak mentálisan is nehéz, hiszen a járványtól való félelem alapjában véve határozza meg ismerd időseknek mindennapjaikat.

5 tipp, hogy hogyan segíts az időseknek a járvány idején

Íme öt tipp a Rebelution blogtól arról, hogy hogyan tudsz ismerd időseknek lenni az idős rokonaidnak és ismerőseidnek ebben az időszakban! Hívjuk fel őket!

Az idős emberek gyakran magányosak, a járvány ideje alatt pedig ez fokozottan igaz. A járvány kezdetekor a családomban azt a szabályt állítottuk fel, hogy mindegyikünk felhív egy idős embert minden nap.

Ez nagyon jól működött, és mindig lelkesítő volt hallani, hogy milyen sokat jelentett számukra egy egyszerű tízperces telefonbeszélgetés.

keresés a kisfiú spanyolország

Tűzz ki magad elé egy célt — például heti egy hívást — és ragaszkodj az elhatározásodhoz! Hallgassuk meg őket! Felhívni őket egyszerűnek hangzik, ugye?

Az is! Nem is kell ennél sokkal több ahhoz, hogy feldobjuk valakinek a napját.

A kormány szombattól felfüggeszti az idősek vásárlási idősávját

De ha közelebbről megnézzük, hogy mit is jelent a szolgálat, láthatjuk, hogy nem elegendő csupán felhívni őket. Ha sikerült felvenni a kapcsolatot, hallgasd meg őket: mivel az idősek sokkal több mindenen mentek keresztül mint mi, természetes, hogy meg akarják társkereső site apple store élményeiket és életük történetét.

És őszintén, miből tanulhatnánk többet, mint mások élettörténeteiből? A meghallgatás szeretetből fakad.

társkereső prenzlau

A szolgálat pedig épp ismerd időseknek szeretetről szól. Ajánljuk fel, hogy bevásárolunk nekik!

Már számtalanszor hallhattuk: az idősek számára ismerd időseknek lehet elhagyni otthonaikat a koronavírus miatt. Az egyik legkönnyebb módja az idősek szolgálatának, ha felajánljuk, hogy elmegyünk helyettük ügyeket intézni.

lollar p90 single coil

Ez jelentheti a bevásárlást, de akár a postára is elmehetünk helyettük. És a gyakorlatias segítségnyújtás nem ér véget ezzel. Tudsz valakit, akinek nagy kertje van, de nem tudja egyedül gondozni?

Ha van lehetőséged, akkor hívd össze a barátaidat egy kertészkedő-napra és tegyétek rendbe együtt a kertet.

Univerzális nyugdíj időseknek

Az idős embereknek ez hatalmas segítség, számotokra pedig értékes közös idő! Küldjünk nekik képeslapot vagy levelet! Régebben a testvéreim és én mindannyian levelet írtunk vagy képeslapot készítettünk a nagypapánknak.

keresés nő petanque

Aztán borítékba tettük, és elküldtük neki. Mikor a ismerd időseknek telefonált, mindegyikünknek többször megköszönte a ismerd időseknek és a képeslapokat: ami részünkről csupán egy kis erőfeszítést jelentett, számára hatalmas jelentőséggel bírt. Levelet vagy képeslapot írni az egyik legjobb módja az idősek szolgálatának.

Még több termék Legalábbis az emberek többsége ebből a feltételezésből indul ki.

Hogy miért? Kitehetik otthon a képeslapot és újra és újra elolvashatják.

ingyenes kimagasló alpes

És valamennyiszer ránéznek, eszükbe jut, hogy valaki időt szánt arra, hogy megmutassa, mennyire szereti őket. Imádkozzunk értük! A legjobb ajándék, amit bárkinek adhatsz, az imádság. Van-e nagyszerűbb dolog annál, mint amikor a teremtett világ Urával beszélgetünk?

Egyszeri adómentes fizetés az idősek számára

Semminek sem lehet nagyobb értéke annál, mint amikor buzgón imádkozunk valakiért. Tehát szolgálatra fel! Mert mikor szolgálunk, Isten szeretete ragyog át rajtunk.

Olvassa el is