Ingyen 31

Az osztrák fővárosban naponta több mint 31 ezer gargalizálós koronavírus-tesztet végeznek. Az akció elindítása óta vizsgált több mint ezer mintából eddig volt pozitív.

Как заработать 50 миллионов за 10 минут в Car parking multiplayer

A bécsieknek maximum öt percet kell autózniuk, hogy laborba adhassák az otthon levett mintát. Az Egészségügyi Világszervezet WHO ajánlásai alapján a járvány elleni védekezés egyik fontos része az állandó és minél több tesztelés.

  • "Univerzum" karkötő + Ingyen posta minden termékemre január ig! - teszervezd.hu
  • A fonalakat vastagságuk, és a velük elérhető kötéspróba szerint csoportokba rendeztük, így könnyebben találhat mintát a kedvenc fonalához.
  • Flört mondat olasz
  • EMILE MAURIN - CAD modellek ingyen - JOINT D'ÉTANCHÉITÉ H-NBR - TraceParts
  • Barát nem akar találkozni család

Bécs erre külön kampányt indított. A kedvező fogadtatása miatt az ingyenes otthoni tesztelési lehetőséget először más ágazatok dolgozóira, majd minden bécsi lakosra kiterjesztették.

ingyen 31

Egy startup adja a technológiát Mára ezren regisztráltak a gargalizálós PCR-tesztet rendelkezésre bocsátó osztrák startupnál, a Lead Horizonnál, hogy otthon készíthessenek hivatalos koronavírus-tesztet.

Ingyen 31 a mintavételt — internetes azonosítás után — a számítógép vagy a mobiltelefon kamerája előtt kell elvégezni, majd a mintát el kell juttatni bármelyik Bipa üzletbe vagy a REWE-lánchoz tartozó üzletek egyikébe.

ingyen 31

Innen futár szállítja a nyálpróbákat az elemzést végző laborba. A teszteredményt elektronikusan kapják meg a résztvevők. Bécsben áprilisában mindenki számára ingyen elérhető, naponta több mint 30 ezer tesztet végeztek el.

ingyen 31

Áprilisban egy hét alatt átlagosan ezer próbát adtak le, ami átlagosan 31 elvégzett tesztet jelent egy nap. A napi csúcsot eddig 35 ezer kiértékelt nyálminta jelenti.

ingyen 31

Az új tesztekhez a bécsiek ugyanott juthatnak hozzá, ahol leadhatják a mintákat — vagyis városszerte több mint különböző üzletben. Ehhez 70 százalékuknak mindössze 5 percet kell gyalogolnia, ingyen 31 maximum 5 perc autózással minden bécsi elér egy résztvevő üzletet. Ezek egyébként a város elektronikus térképén is fel vannak tüntetve.

ingyen 31

Olvassa el is