logo

Hogyan nyerd meg a résztvevőidet: Bevezetés

logo
Hogyan nyerd meg a résztvevőidet: Bevezetés

2014. Augusztustól Október végéig folyamatosan adunk neked tippeket, amivel meggyőzheted a célközönségeteket, hogy eljöjjenek a rendezvényedre, illetve, hogy sikeresebb eseményt hozhass létre!

Ez a téma örökzöld a rendezvényszervezés világában. A kellő információt általában tapasztalati úton szerezheted be, de nem árt, ha rendszeresen fejleszted a tudásod. Mindig szükség van az innovációra, mert az magában hordozza a megújulást, ez által pedig mindig frissebbet és újabbat adhatsz a célközönségednek és a majdani vendégeidnek.

A következő 3 hétben minden hétfőn receptet szállítunk Neked, hogy hatékonyabb legyen a marketinged és ez által a szolgáltatásod minősége is javuljon. Sokszor úgy tűnhet, hogy a marketing csupán a rendezvényt megelőző fázisban jelentős, de ezzel nem értek én sem egyet. A marketing a rendezvény előtt, közben és után is jelentős hatással bír.

A másik pedig az, hogy például a szervező csapat és a résztvevők közötti kapcsolat szerepe sem elhanyagolható, hiszen maga az élmény egy olyan tervezett és megalkotott elem, melyben a rendezvény minden szereplőjének jelentékeny része és feladata van.

Egyszóval minden puskaport, amid csak van, ha ellövöd a rendezvény előtt, akkor az gyenge taktikára vall és stratégiailag is hibás döntés.

Fontos megjegyeznem, hogy minden rendezvény egyedi, tehát úgy olvasd a bejegyzéseket, hogy az azokban megtalálható tippek közül az összes együtt nem illeszkedik kifejezetten egy rendezvényhez.

Egy-egy sikeres üzleti rendezvény vagy találkozó megszervezéséhez további nélkülözhetetlen tanácsokat, tippeket e-mailben küldjük el Neked.
Add meg a neved és e-mail címed és kattints a “Kérem az ingyenes anyagot” gombra.

Név*
Email*

 

Nincs hozzászólás “Hogyan nyerd meg a résztvevőidet: Bevezetés”

Kapcsolódó bejegyzések

  1. Hogyan nyerd meg a résztvevőidet 1. rész | teszervezd.hu - […] ígértem a múlt héten (bővebben: ITT), íme az első adag tipp, amivel sikeresebb lesz a […]
logo
logo
Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat