logo

Hogyan nyerd meg a résztvevőidet 5. rész

logo
Hogyan nyerd meg a résztvevőidet 5. rész

Előzmény: Hogyan nyerd meg a résztvevőidet 1. rész2. rész , 3. rész és 4. rész.

Szakértelem

Rendelkezned kell a megfelelő szakértelemmel, hiszen ebben a szakmában is attól vásárolnak, aki ért a portékájához. Olyan ez, mint a reklámokban a fogorvosok által kínált fogkrém. Ha ő mondja, akkor biztosan jó, ugye? :)

A mi szakmánkban a szakértelem képviselői lehetnek pl. a fellépők is, ők a szórakoztatás szakértői. A rossz irány az, amikor csak a szakértelemre alapul egy rendezvény. Ritka az olyan tanár is, aki szakértője annak, ami tanít…

Egyszóval a modern célközönségnek nem elég a szakértelem, hiszen a megfelelően felépített és átható élmény hiányában a várt siker is elmarad. Tudod, túl sokan kínálják a legjobbat, túl sok a profi és a nagy nevek. Gondolj a filmekre a mozikban! A jó szereposztás nem garanciája a jó filmnek.

Viszonzás

A viszonzás egy rendkívül egyszerű, de roppant hatékony módszer. Hatással van ránk, ha kapunk valamit ajándékba. Ezért cserébe viszonzásul adunk is valamit. Mit? Pl. ingyen reklámot, őszintén mesélünk az élményről másoknak, stb.

Meglepő, hogy néhány szervező milyen rosszul használja ki az ajándékozás módszerét. A legtöbben a rendezvény végén adják oda az ajándékot, ahelyett, hogy már az elején, érkezéskor kapná meg a vendég, megalapozva ezzel a jobb hangulatot.

Csomagold be a programot ajándéknak. Készíts a rendezvényről pl. egy e-book-ot, és add oda ingyen. Ezzel is erősíted a marketinged.

Egy-egy sikeres üzleti rendezvény vagy találkozó megszervezéséhez további nélkülözhetetlen tanácsokat, tippeket e-mailben küldjük el Neked.
Add meg a neved és e-mail címed és kattints a “Kérem az ingyenes anyagot” gombra.

Név*
Email*

 

Nincs hozzászólás “Hogyan nyerd meg a résztvevőidet 5. rész”

Kapcsolódó bejegyzések

  1. Hogyan nyerd meg a résztvevőidet 6. rész | teszervezd.hu - […] nyerd meg a résztvevőidet 1. rész, 2. rész , 3. rész, 4. rész és 5. rész.               […]
logo
logo
Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat