logo

Hogyan nyerd meg a résztvevőidet 2. rész

logo
Hogyan nyerd meg a résztvevőidet 2. rész

Következzen a második adag tipp, amivel sikeresebbé teheted a rendezvényed!

Előzmény: Hogyan nyerd meg a résztvevőidet 1. rész, Kattints: IDE az olvasáshoz!

Valóban érdekeljenek a résztvevőid!

Kérdem én, ismered Te a résztvevőidet? Tényleg tudod, hogy kik ők pontosan? Üzensz nekik a rendezvényeden? Vagy túlságosan leterhel a stresszes szervező munkaköre?

Természetesen lehetetlen minden vendégeddel foglalkozni, de a közösségi média révén betekintést nyerhetsz a célközönséged soraiba, egyszóval nem csak azt fogod tudni, hogy a jegyekből mennyi fogyott, hanem, hogy kik vették meg azokat.

Milyen adatokat? Például az igényeiket, érdeklődési köreiket, hobbijukat, és így tovább. Ismerd meg jobban azokat az embereket, akikkel dolgozol, akikért az egészet csinálod!

Bírd rá a résztvevőidet, hogy magukról beszéljenek!

Roppant sok hasznos infót gyűjthetsz be, nem beszélve arról, hogy lehetőséget adsz azoknak, akik ki szeretnének jobban bontakozni és kifejteni azt, hogy miért vannak jelen. Biztosíts számukra lehetőséget, akár külön, akár valamelyik programelem keretében.

Azt megkérdezni a vendégektől, hogy miről mi a véleményük nemcsak pozitív visszhangot ad, hanem egyben azonnali állapotfelmérést is a rendezvényedről.

Egy-egy sikeres üzleti rendezvény vagy találkozó megszervezéséhez további nélkülözhetetlen tanácsokat, tippeket e-mailben küldjük el Neked.
Add meg a neved és e-mail címed és kattints a “Kérem az ingyenes anyagot” gombra.

Név*
Email*

 

Nincs hozzászólás “Hogyan nyerd meg a résztvevőidet 2. rész”

Kapcsolódó bejegyzések

  1. Hogyan nyerd meg a résztvevőidet 7. rész | teszervezd.hu - […] nyerd meg a résztvevőidet 1. rész, 2. rész , 3. rész, 4. rész, 5. rész és 6.rész.               […]
logo
logo
Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat