logo

Helyszín és a tanulás

logo
Helyszín és a tanulás

Hogyan tudod a tanuláshoz és tanításhoz a legjobban megválasztani és kialakítani a helyszínt, ami otthont ad a konferenciának? Sok dolgot figyelembe kell venned, amikor az eseményednek keresed a megfelelő helyszínt, de gondoltál már arra, hogy a helyszín miként segítheti a résztvevőket a tanulásban?

Igen, azt tudod, hogy bonyolult a helyszínválasztási procedúra, mert pl. a költségekre is gondolnod kell. Korábban ITT olvashattál már a helyszínválasztásról. Jól megközelíthetőnek és a vendégek számára pedig kényelmesnek kell lennie. Persze emellett a megfelelő szolgáltatásokra is szükséged van, és akkor még nem is beszéltünk a sokszor fejfájást okozó WiFi kérdéséről… de ne feledkezz meg arról, hogy miért is jön létre ez a rendezvény és mi a célja!

A környezet kialakítása nem csak a résztvevőkre van hatással, hanem pl. azokra is, akik az előadásokat tartják. Egy sötét helységben még a profi “speaker” is gyengébb hatásfokkal dolgozik. Ebből a szempontból is járd körbe a témát, hiszen Te meg tudod változtatni a megszokott termeket, hoteleket és egyéb helyszíneket, vagy akár jobbat is választhatsz.

A fényviszonyokra visszatérve, jól alakulnak a dolgok itthon. Haladunk a korral és a trendekkel. Sokkal világosabb és jobban megvilágított helyszínekkel bővült a hazai paletta is. Már kevésbé érzik magukat az emberek bányásznak egy rendezvény után, mint pl. a ‘90-es években, vagy korábban. Kezdenek előtérbe kerülni a szép kilátást biztosító és természetes fényben is gazdagabb helyszínek. Ezeket részesítsd előnyben, megéri!

Nekünk, rendezvényszervezőnek kötelességünk a rendezvényipart úgy képviselni, hogy a résztvevők legyenek a legfontosabbak, és azt megtanulni, hogy a vendégeknek mit és hogyan adhatunk meg úgy, hogy a szolgáltatásunk a minőséget képviselje!

Egy-egy sikeres üzleti rendezvény vagy találkozó megszervezéséhez további nélkülözhetetlen tanácsokat, tippeket e-mailben küldjük el Neked.
Add meg a neved és e-mail címed és kattints a “Kérem az ingyenes anyagot” gombra.

 

Hozzászólások lezárva.

logo
logo
Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat