logo

Használod a Google Docs alkalmazást?

logo
Használod a Google Docs alkalmazást?

Tudtad, hogy a Google Docs és Google Drive alkalmazásokkal jócskán megkönnyítheted a szervezést?

Nem csak a levelezésedben lehet óriási segítség, hanem sok okos alkalmazást is tartalmaz. Alapvetően azért éri meg a használata, mert nem vagy helyhez kötve vele, hanem az okostelefonodról vagy egy tabletről is ugyanúgy eléred, mint akár egy laptopról, nem beszélve arról, hogy az ingyenes funkciói is kiválóan kielégítik a szervező igényeit. Ami az ingyenességnél is fontosabb, hogy időt spórolhatsz a használatával! Létre tudsz hozni különféle dokumentumokat, úgy, mint pl.: egyszerű dokumentumot, táblázatot, slide-ot és akár kérdőívet is. Megoszthatod másokkal, akiket te határozol meg, ezzel is könnyebben dolgozhat együtt a csapatod. Feltölthetsz bármilyen fájlt/fájlokat, amit könnyen elérhetsz, akárhol is vagy éppen.

Úgy érheted el, hogy a Google fiókodba be kell lépned, majd jobb felül találod azt az ikont, ahol a különféle hasznos kis alkalmazások bújnak meg.

Mutatom:

Google_Drive

 

Ahogy láthatod is, egyből el tudod érni a Google+ alkalmazást, valamint a Keresést, YouTube-ot, a Térképet, a Drive-ot, a Naptárat és a Híreket is. Használd mindet, mert megéri! :)

A híreket például személyre szabhatod, így csak az érdeklődési körödnek megfelelő híreket gyűjti ki, mentesen minden egyéb bulvár vagy egyéb hírtől. A naptár az maga a csoda. Szokták mondani, hogy “akinek nincs esze, annak legyen notesze…”. Igaz, de ha sok a teendőd akkor ott ez az alkalmazás, mely könnyen szerkeszthető, és elérhető.

Mivel a Google a lehető legjobban odafigyel a felhasználóbarát alkalmazások létrehozására, így a fenti képen látható (és nem látható -> menj, nézz körül, hogy még mit rejtegetnek!), valamint a Drive-ban található elemek is szinte mindegyik platformmal kompatibilisek, azaz mindegy, hogy iOS, Android vagy Windows alapú telefonnal rohangálsz, akkor is könnyen, gyorsan le tudod hívni, és szerkeszteni ezeket az alkalmazásokat. Ugyanezt megteheted az asztali gépeddel, laptopoddal, tableteddel is.

Amit leírtam, csak a töredéke annak, amit ez a szolgáltatás nyújthat számodra, szóval fedezd fel a Google alkalmazásokat, ne félj tőlük, mert a lehető legegyszerűbbre vannak szabva, és rengeteg segítséget nyújthatnak neked!
Egy-egy sikeres üzleti rendezvény vagy találkozó megszervezéséhez további nélkülözhetetlen tanácsokat, tippeket e-mailben küldjük el Neked.
Add meg a neved és e-mail címed és kattints a “Kérem az ingyenes anyagot” gombra.

&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;div id=”LM_NSerrorText16745″ style=” color: red; “&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;gt;&amp;amp;lt;/p&amp;amp;gt;&amp;lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br />
&amp;amp;lt;p&amp;amp;gt;A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;/div&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;gt;&amp;amp;lt;/p&amp;amp;gt;&amp;lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;<br />

Név*
Email*

 

Hozzászólások lezárva.

logo
logo
Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat