Férfiak társkereső, Komoly társkereső Budapest

férfiak társkereső

társkereső singles társkereső ingyenes usa

Hosszútávú kapcsolat érdekel. Kirándulás, tartalmas beszélgetések és egy kis buli.

49 824 társkereső férfival ismerkedhetsz a Randivonalon.

A személyes találkozások híve vagyok. Keresem a Párom,lehet Te vagy az aki ezt olvasod. Vidám természetű őszinte ember vagyok.

Tisztában vagyok,hogy életem lemezének már a B oldala forog,de még szeretnék az élettől még egy esélyt kapni. Ez uton keresném azt a szintén özvegy hölgyet aki szintén átélte amit én.

free website geolocation találkozó ingyenes közjegyzői találkozó

Talán férfiak társkereső sikerül visszatérni a normális kerékvágásba. Foglalkozom asztrológiával, de nem vagyok 'meg-élhetési asztrológus'! Nem jósol Amennyiben szeretnél megismerni, írj, vagy jelezd a lehetőséged szerint.

1. mondat társkereső mi csak szeretnénk tudni, hogy

Családcentrikus 59 éves egyedul élek keresem hozzám illő parom nehéz egyedül szeretnék szeretni és szeretve lenni oszinte kapcsolat és szeretett a jelszom 49 éves Szeged A természetes életmód áll közel hozzám.

Úgy gondolom hogy nyitott szívű és mélyen érző ember vagyok, aki igyekszik figyelni az emberekre.

singlebörse szabad neves 50+ egyetlen recklinghausen

Özvegy vagyok és hat éve egyedül nevelem a lányomat. A természetet kedvelem, saját magam építette vályogházban élünk egy kis kertes részen.

társkereső iroda sondershausen tanítási módszerek megfelelnek

A zene nagyon fonto Szeretek olvasni,utazni, kirándulni, színházba, fürdőkbe járni. Szeretem a kihívásokat, talán ezért koromnál fiatalosabb, szellemileg friss vagyok, párommal szemben figyelmes, türelmes, toleráns és alkalmazkodók Egyre inkább Férfiak társkereső vagyok otthon. Szeretnék megismerni egy korban hozzám illő kedves, korához képest karcsú hölgyet, akivel aztán találkoznék és közös programokat is kialakítanánk. Kölcsönös vonzalomra, bizalomra épülő harmonikus, tartós kap

Olvassa el is