Elittárs fizetés,

Hogyan lehet lemondani az ELITTÁRS előfizetést? SEGÍTSETEK!

Mégsem kamu az Elittárs Elérhetetlen az ügyfélszolgálat, elittárs fizetés lehet törölni a profilt, nem lehet lemondani az előfizetést, de a pénzt levonják, ráadásul a társkereső rendszer találatokat sem ad — panaszkodnak a legújabb, tévés kampányban is futtatott online társkereső, az Elittárs felhasználói az Indexnek.

Egy olvasónk azt írta, már azt várja, mikor szedik le a bankszámlájáról az összes pénzt, mivel a fizetős regisztrációnál a bankkártyaadatait is megadta. Az Elittárs Facebook-oldalát elittárs fizetés délelőtt eltüntették, mi még éppen láthattuk a panaszáradatot.

Elittárs fizetés online szolgáltatás a Nyugat-Európában egyébként sikeres modellt átvéve olyan, mint egy társközvetítő iroda: a rendszer lényege, hogy elittárs fizetés alapos, több száz kérdésből álló személyiségteszt kitöltése után a rendszer automatikusan párosítja az elméletileg egymáshoz legjobban illő társkereső feltörték. A felhasználóktól érkezett jelzések szerint viszont a magyar verzió mögött más szándékok állhatnak.

Tamás, az építész ugyanitt egy művelt, ambíciózus nőt keres. Miközben Éva és Tamás a stockfotókon boldogan ölelkezika hitelességét a német Humboldt, a holland Groningen, valamint kanadai és amerikai egyetemekkel erősíti.

elittárs fizetés

Közben viszont az Elittárs Facebook-odalán tucatnyi felhasználó panaszkodik, hogy az egész egy szimpla átverés. Illetve csak panaszkodott. Péntek dél körül mi még végig tudtuk olvasni a közel hatvan bejegyzést, de egy frissítésünk után a társkereső teljes adatlapja eltűnt, valószínűleg lekapcsolták. A regisztráltak számát nem ismerjük, de a lekapcsolt oldalnak néhány száz követője volt, így azt gyanítjuk, hogy a havi aktív tag legalábbis megkérdőjelezhető.

🇭🇺 Hogy működik a nyelvcsere? - How to language exchange?

Az eltűnt oldalról már sajnos nem tudunk szó szerint idézni, de a bejegyzések nagyrészt arról szóltak, hogy az Elittárs csak a pénzre megy, valódi szolgáltatást nem ad. A társkeresőben minden mozdulatért fizetni kell, miközben partnertalálatokat eddig a kommentelők közül még senki nem kapott.

Volt, aki lakonikusvolt aki vulgáris levélben számolt be a vele történtekről, de a lényeg egy elittárs fizetés különös és különösen nagy figyelmet igénylő a tagsági rendszer náluk. Ez még mindig így megy, szóval nem győzzük elégszer mondani: először olvassunk, aztán mérlegeljük, és csak ezek után regisztráljunk. Ja, és ha nem akarjuk az automatikus gatyánkat is ráfizetni a társkeresésre, érdemes jelölni a naptárba a tagsági lejárta előtti 8.

Elérhetetlen üzemeltető Többen panaszkodtak, hogy megpróbálták felfüggeszteni fizetős prémium tagságukat vagy törölni a profiljukat, de ez sem sikerült senkinek. A szolgáltatás németországi üzemeltetőjével, a berlini Kohlfurther Strassén — egy számos cégnek otthont adó címen — bejegyzett Affinitas GmbH-val is többen megkísérelték a kapcsolatfelvételt, de sikertelenül.

A cég egyébként a honlapja szerint német nyelvterületen is társközvetítéssel foglalkozik, az eDarling.

elittárs fizetés

Az Elittárs. Az általuk küldött levelekre — akár német, akár magyar nyelvűekre — csak egy automatikus üzenet érkezik, amiben a rengeteg regisztráció miatt leterhelt ügyfélszolgálatra hivatkozva türelmet kér a szolgáltató.

elittárs fizetés

Az egyik eltüntetett bejegyzés pontosan arról szólt, hogy a kritikus kommenteket időről időre leszedik az oldalról. Mikor tűnik el az összes pénzem?

  • Szabad nő meeting 79
  • Orosz helyszíni találkozón
  • Tisztelt Elnök Úr!

Névtelenséget kérő olvasónk, aki felhívta országos társkereső figyelmünket arra, hogy valami nem stimmel a szolgáltatással, hasonló furcsaságokról számol be.

Mint később számomra kiderült, nem tudom lemondani az előfizetést, mivel az automatikusan megújul.

elittárs fizetés

Ezt ma Magyarországon nagy kereskedelmi tévécsatornákon reklámozott honlappal meg szabad csinálni? Ezt nem ellenőrzi senki?

elittárs fizetés

A honlapon megadott berlini telefonszámon kétszer hívtuk az ügyfélszolgálatot, de egyszer sem jártunk sikerrel.

Olvassa el is