Elittárs díj

Index - Gazdaság - Átverésnek érzi az elit a társkeresőjét

Mégsem elittárs díj az Elittárs Elérhetetlen az ügyfélszolgálat, nem lehet törölni a profilt, nem lehet lemondani az előfizetést, de a pénzt levonják, ráadásul a társkereső rendszer találatokat sem ad — panaszkodnak a legújabb, tévés kampányban is futtatott online társkereső, az Elittárs felhasználói az Indexnek.

társkereső férfi tahiti

Egy olvasónk azt írta, már azt várja, elittárs díj szedik le a bankszámlájáról az összes pénzt, mivel a fizetős regisztrációnál a bankkártyaadatait is megadta.

Elittárs díj Elittárs Facebook-oldalát péntek délelőtt eltüntették, mi még éppen láthattuk a panaszáradatot.

Fiatalokért-díj szavazás: Boldog Anita és Kiskéry Dániel

Az online szolgáltatás a Nyugat-Európában egyébként sikeres modellt átvéve olyan, mint egy társközvetítő iroda: a rendszer lényege, hogy az alapos, több száz kérdésből álló személyiségteszt kitöltése után a rendszer automatikusan párosítja az elméletileg egymáshoz legjobban illő felhasználókat. A felhasználóktól érkezett jelzések szerint viszont a magyar verzió mögött más szándékok állhatnak. Tamás, az építész ugyanitt egy művelt, ambíciózus nőt keres.

  • Az, hogy melyik oldal hol húzza meg a fizetős szolgáltatások határát, sokban különbözött: volt, ahol gyakorlatilag nem lehet használni az oldalt fizetés nélkül pl.
  • Egyik vagy meet
  • Egyetlen nyaralás a kanári
  • Video chat szex

Miközben Éva és Tamás a stockfotókon boldogan ölelkezika hitelességét a német Humboldt, a holland Groningen, valamint kanadai és amerikai egyetemekkel erősíti. Közben viszont az Elittárs Facebook-odalán tucatnyi felhasználó panaszkodik, hogy az egész egy szimpla átverés. Illetve csak panaszkodott.

ismerkedés berlin könyv

Péntek dél körül mi még végig tudtuk olvasni a közel hatvan bejegyzést, de egy frissítésünk után a társkereső teljes adatlapja eltűnt, valószínűleg lekapcsolták. A regisztráltak számát nem ismerjük, de a lekapcsolt oldalnak néhány száz követője volt, így azt gyanítjuk, hogy a havi aktív tag legalábbis megkérdőjelezhető.

Az eltűnt oldalról már sajnos nem tudunk szó szerint idézni, de a bejegyzések nagyrészt arról szóltak, hogy az Elittárs csak a pénzre megy, valódi elittárs díj nem ad.

partnervermittlung gazdag

A társkeresőben minden mozdulatért fizetni kell, miközben partnertalálatokat eddig a kommentelők közül még senki nem kapott. Elérhetetlen üzemeltető Többen panaszkodtak, hogy megpróbálták felfüggeszteni fizetős prémium tagságukat vagy törölni a profiljukat, de ez sem sikerült elittárs díj.

ismerd délután

A szolgáltatás németországi üzemeltetőjével, a berlini Kohlfurther Strassén — egy számos cégnek otthont adó címen — bejegyzett Affinitas GmbH-val is többen megkísérelték a kapcsolatfelvételt, de sikertelenül. A cég egyébként a honlapja szerint német nyelvterületen találkozó egyedülálló mauritiusi nő társközvetítéssel foglalkozik, az eDarling. Az Elittárs.

Társkereső oldalak tesztje

Az általuk küldött levelekre — akár német, akár magyar nyelvűekre — csak egy automatikus üzenet érkezik, amiben a rengeteg regisztráció miatt leterhelt ügyfélszolgálatra hivatkozva türelmet kér a szolgáltató. Az egyik eltüntetett bejegyzés pontosan arról szólt, hogy a kritikus kommenteket időről időre leszedik az oldalról. Mikor tűnik el az összes pénzem?

ismerősök különböző dátumokat

Névtelenséget kérő olvasónk, aki felhívta a figyelmünket arra, hogy valami nem stimmel a szolgáltatással, hasonló furcsaságokról számol be. Mint később számomra kiderült, nem tudom lemondani az előfizetést, mivel az automatikusan megújul. Ezt ma Magyarországon nagy kereskedelmi tévécsatornákon reklámozott honlappal meg szabad csinálni?

társkereső első levél

Ezt nem ellenőrzi senki? A honlapon megadott berlini telefonszámon kétszer hívtuk az ügyfélszolgálatot, de egyszer sem jártunk sikerrel.

Olvassa el is