Elittars premium. ELITTÁRS – Diplomások és igényes egyedülállók társkereső alkalmazása app for iPhone and iPad

Levelek_Elittárs

Volt, aki lakonikusvolt aki vulgáris levélben számolt be a vele történtekről, de a lényeg egy volt: különös és különösen nagy figyelmet igénylő a tagsági rendszer náluk.

elittars premium komoly találkozó nő aude

Ez még mindig így megy, szóval nem győzzük elégszer mondani: először olvassunk, aztán mérlegeljük, és csak ezek után regisztráljunk. Ja, és ha nem akarjuk az automatikus gatyánkat is ráfizetni a társkeresésre, érdemes jelölni a naptárba a tagsági lejárta előtti 8.

Sziasztok kedves Szerkesztők! Jobb híján most elittars premium Hozzátok fordulok, mert nem tudom, mitévő legyek.

Account Options

Hallott az Elittárs nevű "menő" társkereső oldalról, és egy fél éves tagságot akart befizetni. Ez ilyen "prémium" tagság, hónapra lebontva a legkedvezőbb. Ő oda is adta nekem kp-ban, majd én el is feledkeztem az egészről.

  • Kamerun legjobb társkereső
  • Az teszervezd.hu oldalon hogy lehet felvenni a kapcsolatot valakivel előfizetés nélkül?
  • Legjobban megfelel france 2021 helyszínen
  • Könyvek flörtölni kezdőknek
  • Új arculattal, régi módszerekkel dolgozik az Elittárs - Tékozló Homár

Na, ekkor követtem el a hibát. Hívtam a bankot, és kiderült, hogy "kedves" Elittárs levont a kártyámról pénzt, immár nem 15 hanem 20 ezer Ft-ot. Gyorsan emelkednek itt ezek a tagságok : Kérdeztem ismerősöm, hogy szeretne-e tag lenni újra, mert ha igen, akkor most meghosszabbítódott a tagsága.

Mondta, hogy nem is tudott róla, nem is akar már tag lenni. Amúgy nem azért, mert a menő társkereső oldalon megtalálta élete párját Írtam a cég weboldalán talált email címre, hogy itt tévedés történt, és ezért kértem, hogy elittars premium szívesek a pénz a számlámra visszautalni. Az ügyfélszolgálatos hölgy teljesen kedvesen elmondta, hogy rendben, de az "adatkezelési szabályzatuknak megfelelően" nem adhatnak ki infót harmadik személynek.

Hej, de szépen is hangzik!

Fő navigáció

Be is "nyaltam" rendesen! Megkértek, hogy szóljak ismerősömnek, hogy az általa regisztrált címről írjon ő nekik. Szóltam ismerősömnek. Meglepő módon kiderült, hogy ő már aznap írt nekik, amikor én szóltam, tehát felesleges volt nekem is írni, csak össze kellett volna kapcsolni a két emailt.

elittars premium rantasa menyasszonyok

De mindegy. Intézkedés a részükről nem történt, csak lerázás. Ezután megint elittars premium, meg ismerősöm is írt újra betéve engem a másolatba. Időközben újra felvettem velük a kapcsolatot, mert ugye nem történt semmi. Erre a válasz az volt, hogy az "információt" az ismerősömnek megírták, kérdezzem őt.

Meg nem is szeretem, ha hülyére vesznek.

ELITTÁRS – Diplomások és igényes egyedülállók társkereső alkalmazása app for iPhone and iPad

Ekkor kiderítették, hogy ez nem így van ám! Elittars premium nem tudja utólag lemondani a tagságot.

elittars premium szexi címjegyzék

Sőt, aznap sem! Ez úgy néz ki, hogy fél évente automatikusan frissül, és ezúttal le is vonják a megadott kártyáról az adott immár magasabb összeget.

Az Elittars.hu oldalon hogy lehet felvenni a kapcsolatot valakivel előfizetés nélkül?

És mivel elittars premium a pénz levonása napján tette meg, vagyis 1 nappal a lejárat után, így ez nem érvényes. Igen etikus üzletpolitika! Így én erről kezdtem el újra levelezni az Elittars premium. Már némileg mérgesen, de továbbra is tiszteletteljesen írtam nekik, hogy nekem bizony számít az a 20 ezer Ft, nincs magas keresetem, és határozottan közöltem velük, hogy erre én nem adtam engedélyt, le lettek nyúlva a kártyaadataim.

elittars premium aki most társkereső kehlani 2021

Szó sem volt erről. Majd miután ezt megírtam, visszaírtak, hogy "Az ellenőrzés során sajnos nem találtuk az Ön által megadott e-mail címet rendszerünkben" Na, nálam ez volt az, amikor elszakadt a cérna, és írtam egy keresetlen levelet a számukra, konkrétan XY elittars premium. Mivel mindig ilyen névvel válaszolnak, gyanítom, egyszemélyes ügyfélszolgálatról van szó.

Vélemények

Bár nem tudom, egyáltalán létező név-e, végül is mindegy. A lényeg, hogy megy a levélharc, de a pénzem azóta több mint 2 hete nem került vissza a számlámra :és gyakorlatilag egyáltalán nem akarják megoldani a szituációt.

Hát, ilyen az "elittárs". Én ilyen társat biztosan nem szeretnék magamnak Jogosan vonta le figyelmeztetés nélkül az Elittárs a tagsági díjat? Kedves Brigi!

elittars premium minden percében esik egy

Az elittars. A honlap általános szerződési feltételei a német jogot kötik ki a felek között irányadónak, így a vállalat levélben meghatározott szerződés megszüntetésére vonatkozó eljárását is csak a német jog ismeretében lehet megítélni.

A cég általános szerződési feltételit áttekintve az állapítható meg, hogy a fogyasztó a fizetési kötelezettséggel járó prémium tagságát a felmondási határidőn belül szüntetheti meg, amely 7 nappal a szerződési időszak lejárta előtt ér véget.

Kapcsolódó kérdések:

Ha ez időszak alatt a fogyasztó nem mondja fel a szerződést, akkor az meghosszabbodik és a cég jogosult az ezzel kapcsolatos előfizetési díjra. A felmondást a fogyasztó írásban köteles közölni a gazdasági társasággal, amelyet e-mailben, faxon vagy postai úton is lehetősége van megtenni a vonatkozó szabályok alapján.

A szerződési feltételek arról is rendelkeznek, hogy e-mailben csak a regisztráció során alkalmazott e-mail címről lehet a szerződést érvényesen megszüntetni. Fentiek alapján úgy tűnik, hogy a gazdasági társaság az általános szerződési feltételeik szerint járt el, amikor levonta a további előfizetési díjat. A szerződés teljesítése és rostock know kapcsolatos igényeket ezt meghaladóan a gazdasági társasággal szemben az Európai Fogyasztói Központ segítségével lehet érvényesíteni.

Olvassa el is