Egységes münchen

Az UEFA betiltotta a müncheni stadion szivárványszínű kivilágítását

Nem engedi az UEFA a szivárványos stadion-kivilágítást Dieter Reiter polgármester vasárnap erősítette meg, hogy az LMBT közösséggel való szolidaritás megnyilvánulásaként az UEFA-hoz fog kérni engedélyért folyamodni, hogy az Allianz Arénát szivárványos megvilágítással láthassa el a szerdai meccs során. A városi tanács ugyanis nyilvános álláspontot akart képviselni a magyar parlament kedden elfogadott törvényével szemben, amely a meleg és a transz kérdéseket teljesen eltávolította az iskolai tantervből.

egységes münchen fizikai leírása társkereső

Tilos a homoszexualitást vagy a születési nem megváltoztatását ábrázoló tartalmak megosztása 18 éven aluliakkal. Az emberi jogi csoportok diszkriminatívnak minősítették a törvényt.

egységes münchen weight watchers megy, hogy megfeleljen az online

A kérelmet hétfőn az UEFA elutasította, így nem engedélyezte a nyílt politikai állásfoglalásnak számító fényfestés elhelyezését az arénán, ugyanakkor a német csapatkapitány szivárványos karszallagjával szemben nem emelt kifogást. A nap folyamán több német lap sem tartotta megvalósíthatónak ezt a nyílt politikai akciót, végül a Bild adta közre a hírt hétfőn este.

A szövetség indoklása szerint a bajnokság egységes münchen választott tizenegy stadiont csak az UEFA és az induló országok színeivel lehet kivilágítani.

egységes münchen egyre több az egyedülálló nők

Az Európa-bajnokság Londonba tervezett döntőjének esetleges áthelyezéséről ugyancsak kérdésre válaszolva kijelentette, hogy München készen áll a mérkőzés megrendezésére. A jelenlegi kérésnek azért nem tudnak egységes münchen tenni, mert az egy nemzeti parlament döntésére vonatkozik. A szervezet azt javasolja, hogy a stadiont vagy június én, a Christopher Street napon vagyis a meleg büszkeség napján vagy július 3. A labdarúgó Európa-bajnokság utolsó mérkőzését július 2-án rendezik.

Bild, Euronews, MTI.

egységes münchen meeting medecin hajadon franciaország

Olvassa el is