Egyetlen falusi. Falusi Márton

Egy évre be kell zárnia Balotaszállás egyetlen kocsmájának, ledöbbent a falu | hu

egyetlen falusi

Még több Kevesebb Pár napja egyetlen falusi gázpalackot és elvitelre italt is árultak a Bács-Kiskun megyei Balotaszállás egyetlen kocsmájában, most egy évig semmit, számolt be a Blikk. A lap szerint az ivóban az utolsó vendég, Lakk Balázs épp sörözgetett, amikor beléptek a rendőrök. Ettől a férfi állítólag úgy meglepődött, hogy az utolsó kortyot elfelejtette meginni.

egyetlen falusi

Folyik a találgatás, vajon ki jelentette fel a falu egyelten kocsmájának alkalmazottait. Ugyanis szemtanúk szerint hétfő délután egyetlen falusi nyomult be az ajtón a két körzeti megbízott, hogy már ott lobogott a kezükben a mappa, benne a kitöltésre váró szabálysértési jegyzőkönyv — mondta.

Lakk Balázs a lapnak azt mondta: lebukása véletlen baleset volt, meghívta a két pultost — Marikát és Erzsike nénit — egy kávéra, mire egyikük visszahívta egy sörre.

egyetlen falusi

Sajnos, meggondolatlanul lepattintottam a dobozt és jól meghúztam. Elismertem a felelősségemet, négyszer mentem vissza, hogy kifizessem a büntetést és bocsánatot kérjek, de a rendőrök mindig kiküldtek — fogalmazott Lakk Balázs, akinek azt mondták: 1 millió forint lesz a bírság, amit az alkalmazottaknak, Erzsike néninek és Marikának kell kifizetni.

egyetlen falusi

A kocsma szomszédságában élő Imre bácsiék nem titkolják: haragszanak a kocsmára egyetlen falusi zaj miatt, így nem bánják a bezárást, de a Blikk szerint a falusiak napok óta képtelenek felfogni a hírt.

A cikk szerint ősszel is Erzsike egyetlen falusi szolgálta ki azt a vendéget, aki azonnal kinyitotta a sörösdobozt, majd pont belesétált az ajtón belépő körzeti megbízott karjaiba.

Akkor csak három napra kellett bezárni az üzletet, Erzsike néni pedig megúszta egyetlen falusi nélkül.

Olvassa el is