Egyetlen dolut, Kiváló képminőség

Sötét üzemmód - kevésbé vonja el a figyelmet Hol vásárolhatok?

chat ingyenes társkereső regisztráció nélkül

Egyetlen részletről se maradjon le Full HD p, 30 fps A pixeles Full HD kamerával ellátott készülék az út minden szükséges részletét rögzíti. A °-os nagylátószögű lencsének köszönhetően pedig biztos lehet benne, hogy semmi sem marad le a képről.

frankfurter rundschau mutatják ismerősök

Kiváló képminőség 2M Érzékelő A kiváló kép- és videominőség kulcsfontosságú, hogy megmutassa, pontosan egyetlen dolut egyetlen dolut történt a baleset. Mozgáskövetés G-szenzorral 3 tengelyes G-szenzor Abban az esetben, ha baleset történik vagy hirtelen változás következik be a mozgásban, a készülék beépített gyorsulásérzékelője azonnal rögzíti a jármű mozgását és biztosítja, hogy a rögzített adatokat ne lehessen felülírni.

Stílusosan kompakt Miért ne lenne a műszerfalkamera stílusos?

flörtöl szórakozás

Egyszerűség mindenekelőtt Automatikus bekapcsolás Ne pazarolja idejét bonyolult készülékek kezelésének megtanulására.

Egyszerűen csak csatlakoztassa a készüléket a tápforráshoz, és már kész is!

legrosszabb üzenetek társkereső oldalak

Az intuitív menü és a nagy ikonok révén a kezelés roppant egyszerű. Ön állíthatja be a fényerőt, amely így gyenge fényviszonyok között is megfelelő lesz. Videómegosztás Összeköti a videókat, és megosztja azokat a közösségi oldalakon.

alkalom velo keresés man

Videó rendező A gyorsabb keresés érdekében típus és dátum szerint rendezi a videofelvételeket. Irányelemző Mutatja a haladási irányt, és a videóval szinkronban megjeleníti a 3-tengelyű G egyetlen dolut. Szoftver letöltés.

MUDFIELD - Szív (Official Music Video)

Olvassa el is