Crush társkereső

Tetszem neki? Majd a Facebook megmondja.

Android programok Megjelent Magyarországon és egész Európában a Facebook új szolgáltatása, a Dating, vagy magyarul Társkereső, ami az ismerkedést segíti, de alapvetően másképpen működik, mint a sokak által jól ismert Tinder.

crush társkereső

A Facebook Társkereső elérhető ezen a linkenvagy pedig a mobilos alkalmazásban Androidon és iOS-en a Menü ikonra három vízszintes vonal kattintva. A bevezetés folyamatosan történik, több hullámban, nem mindenkinél jelent még meg az opció, de hamarosan szélesebb körben is elérhető lesz.

crush társkereső

A Társkereső szolgáltatásra külön kell regisztrálni a keresztnevünkkel, az életkorunkkal és maximum 9 darab fotóval, az érdeklődők alapvetően ezeket fogják látni, de természetesen a profilunk össze lesz crush társkereső facebookos felhasználónkkal.

A Facebook újításának egyik fontos jellemzője, amiben egyáltalán nem hasonlít a Tinderre, hogy nem kell kölcsönösen kiválasztani egymást ahhoz, hogy ráírhassunk valakire. Ez szabadon megtehető, de természetesen a tiltásra is van lehetőség egyetlen gombnyomással.

crush társkereső

A regisztrációkor különféle kérdésekre kell válaszolnunk, ezek, illetve a facebookos tevékenységünk alapján ajánl a rendszer olyan partnereket, akiknek hasonló az ízlésük. Crush társkereső előny a Tinderrel szemben, hogy a Facebook Társkeresőn be tudjuk állítani, hogy az ismerőseinknek ne ajánljon minket, crush társkereső elkerülhetők a kellemetlenségek nem fogunk belefutni egy-egy exünkbe például.

Erről azonban a másik fél csak akkor fog értesülni, ha ő is Secret Crushnak jelölt minket.

crush társkereső

Forrás: Facebook Kövesd te is a NapiDroid.

Olvassa el is