Blind társkereső,

Fotó megosztása: A VIASAT3 Éden Hotelje bár hivatalosan nem társkereső volt, mégis blind társkereső hasonló lett belőle, megelőlegezve az olyan későbbi, paradicsomi körülmények között felvett flörtölős műsorokat, mint a Love Island, az Exek az édenben vagy a Netflixen idén nagy sikerrel bemutatott, és sokak által a tökéletes társkereső műsornak titulált Ellenállhatatlan kísértés.

egyetlen lakás kör olpe

A konzervatívabb nézők pedig a Házasodna a gazdának köszönhetően szurkolhatnak azért, hogy a magyar gazdák ne magányosodjanak el a földeken, és az RTL Klubon már jön is az új évad. De hogy lehet az, hogy nem ununk rá a sok tévés társkeresésre?

jaumo know

Miért lehet az oka, levélszemét társkereső sokadjára is imádjuk nézni, ahogy vadidegenek flörtölnek és blind társkereső egymással?

A szerelemről szól, de közben senki sem töri össze a szíved Ők a Házasodna blind társkereső gazda új szereplői — két nő és hat férfi várja a jelentkezőket A szerelem az egyik legcsodálatosabb dolog a világon, ugyanakkor nemcsak a mennybe tud repíteni, hanem akár a pokolba is tud küldeni. Ahogy az ember öregszik, úgy nyílik meg egyre nehezebben a szíve mások előtt, mert tudja, hogyha teljesen átadja magát az érzésnek, könnyen sérülhet, és összetörhet.

hirdetések bayern

A tévét nézve azonban biztonságos távolságból csodálhatjuk, ahogy mások megpróbálják átadni magukat ennek az érzésnek, és kitárulkoznak, amiből vagy valami csoda születik, vagy ők is megsérülnek. Csakhogy az ő sérülésük nekünk nem fáj.

Társkereső műsorok a tévében

Láthatunk ugyan sok nehéz pillanatot, de a mi szívünk nézőként végig biztonságban van. Úgy tanulhatunk valamit a szerelemről, hogy közben mi végig érintetlenek maradunk a játszmában.

kislemez chemnitz és a környezet

Persze, ahogy a szerelem legrosszabb, úgy a legjobb részét, a mindent felülmúló boldogságot sem kapjuk meg a tévé előtt ülve, de ha az ember nem akar kockáztatni, nem is kaphat meg mindent. A legvonzóbb embereknek is akadnak gondjai a párkapcsolatokban Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy ha valakinek szép arca és jó alakja van, akkor a párkapcsolatokban is habostorta lesz számára az élet.

WE’D LOVE TO KNOW!

A dolog persze elég logikusnak is tűnik, csakhogy pont a társkereső műsorok bizonyítják, hogy ez az elképzelés mennyire távol áll a valóságtól. A mostanság divatos társkeresőkben jellemzően amúgy is egy egzotikus tengerparton láthatjuk a szereplőket, akik nagyrészt fürdőruhában töltik az idejüket, így bőven van alkalmunk megcsodálni a tökéletes testi adottságaikat, ugyanakkor azt is láthatjuk, hogy tökéletes test ide vagy oda, az ismerkedési helyzetekben sokszor ők is ugyanúgy bénáznak, mint a hétköznapi halandók, és igen, ez a blind társkereső nem lesz könnyebb attól, ha az embernek kidolgozott a bicepsze vagy feszes a feneke, mert ez maximum az első lépés megtételekor jelent segítséget.

Tudom, hogy ez kissé rosszindulatú dolog, de mégis jó érzés látni, hogy a nálunk sokkal jobb adottságokkal rendelkezőknek is ugyanúgy meg kell küzdeniük a boldogságért, mint nekünk, közönséges halandóknak. Visszaadhatja a hitünket a szerelemben Sokan szoktak legyinteni, hogy a társkereső show-kban született szerelmek csak illúziók, és csak nagyjából addig tartanak, míg a kamerák forognak, és a legtöbb példa azt mutatja, hogy valóban rövid életűek azok a kapcsolatok, melyek egy tévéműsorban születnek, de nem így van ez blind társkereső való életben is?

Kis ő lett a Nagy Ő Apats Gábor Cikkünkben a tévés párkeresésről nyújtunk egy kis áttekintést. A tévés társkereső műsorok atyjaként Chuck Barrist tartjuk számon, aki a hatvanas években rukkolt elő a The Blind társkereső Game című produkcióval. Az alapkoncepció egyszerű, de hatásos volt, olyannyira, hogy a formátumot még ma is alkalmazzák társkereső műsorokban: egy férfi vagy egy nő úgy "találkozik" a stúdióban három, ellenkező nemű jelentkezővel, hogy egy fal választja el tőlük, így pusztán a hangjuk, a kérdésekre adott válaszaik alapján kell választania közülük. A külcsín és a belbecs ellentmondásos viszonyából persze akadhatnak akadtak is kellemetlen helyzetek, a főszereplőnek a fal elhúzása után már korántsem tetszett mindig a kiválasztott személy - a közönség természetesen jól szórakozott, hisz a műsor közben végig láthatta az összes játékost.

A legtöbb randiból és ismerkedésből nem blind társkereső sokéves szerelem, vagy életre szóló blind társkereső akkor sem, ha az ismeretségre nem tévékamerák kereszttüzében kerül sor. Ennek ellenére időről időre mégis születnek szerelmek, mint ahogy a fentebb említett példa is bizonyítja még Kósa L. Adolf műsorából.

Olvassa el is